volgens Leeuwarder is Elma niet gelukkig in Vancouver

Discussie in 'Lange baan' gestart door Koen, 11 feb 2010.

  1. Nick Name

    Nick Name New Member

    Ook Bob heeft een ploeg nodig waar hij zich fijn bij voelt en Bob zal absoluut niet alleen ontbijten. Daar durf ik heel wat onder te verwedden. Ga het maar aan de grote kampioenen navragen, bij iedereen is dat zo dat ze zich prettiger voelen in een ploeg met harmonie. Zodra harmonie ontbreekt of sowieso een ploeg, zal elke topsporter dit ervaren en een nadeel vinden. Ook daar durf ik heel wat onder te verwedden. Het is alleen heel simpel: de meeste schaatsers komen niet in die positie.

    Wie je er ook bij haalt, Bob, Davis, Marsicano, elke sporter verzamelt mensen om zich heen waar hij / zij zich prettig bij voelt. En gelukkig voor de meeste olympiers zitten zij in de positie om die mensen ook bij zich te hebben in het Nederlands Olympisch team.
     
  2. Zonnebloem

    Zonnebloem Member

    Ik vind het nogal kinderachtig van Elma de Vries om dit via de media te spelen. Loop naar Henk Gemser en doe je waffel open denk ik dan, je bent toch geen kleutertje?
    Wopke de Vegt is een waardeloze TP bondscoach, dat is duidelijk, die man communiceert gewoon niet goed, die hadden ze nooit die baan moeten geven. Hij staat onvoldoende boven de partijen en is niet "zwaar" genoeg voor die job. Ik hoop dat er na Vancouver een andere bondscoach komt.

    En verder Elma: niet achterover leunend afwachten maar naar voren stappen en voor jezelf opkomen. Moeten we allemaal in het leven, of we nou topsporter zijn of niet.
     
  3. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Arjen van der Kieft is een eenling van zijn gewest.
    Ronald Mulder is een eenling van appm.
    Jan Bos is een eenling van Hofmeier.

    Als Elma de Vries het niet leuk vindt, moet ze zich ziek melden, dan mag Wust, Valkenburg of Groenewold de 5000 rijden en kan ze lekker naar huis.
     
  4. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Zoals al eerder door Nick Name aangegeven hebben al die sporters die je noemt wel een team om zich heen.
     
  5. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ja, heeft ze geen coach bij zich? En zo nee, waarom niet? Wordt ze genegeerd als ze naast Renate komt zitten bij het ontbijt? Weigert Gerard Kemkers een trainingsschemaatje voor haar uit te printen?

    Ghana en nog een paar landen hebben uberhaupt maar een of twee sporters op de spelen. Daar heb ik ook niets van gehoord.
     
  6. Billy

    Billy New Member

    Daarom trek ze op met de austrliers; daar zit haar coach ook. Misschien had ze australische moeten worden omdat NL haar niets biedt? Wat wil je eigenlijk met de voorgaande opmerkingen? Ze geeft wel exact aan waar het bij het NL t.e.a.m. beter zou moeten/kunnen. Daarnaast zal ze heus wel haar best doen om de tijd zo goed mogelijk door te komen. En over Ghana hoor ik ook niets; spreek ook geen Ghanees. :)
    En waarom Kemkers?? Is er dan geen bondscoach?
     
  7. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    Mulder geeft in dit interview (http://nos.nl/os2010/video/136851-erben ... ulder.html) aan dat de ploegen inderdaad naast elkaar heen leven. Mulder vind het niet heel vervelend maar zegt blij te zijn dat de 500 redelijk aan het begin is, anders had hij wel vervelend gevonden om de hele tijd alleen (of met van Velde) te zijn.
     
  8. Nogevendit

    Nogevendit Well-Known Member

    Als je het gezellig wilt hebben ga je vier jaar lang lekker feesten, koop je een kaartje of vier voor het
    Holland Heineken Huis en ga je lekker schaatsen kijken. In Oeteldonk was het ook heel gezellig afgelopen weekend.
    Echte toppers doen even gezellig mee voor de schijn, en richten zich daarna weer op hun wedstrijd.
     
  9. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Om nog even terug te komen op mijn "Elma is helemaal niet zo eenzaam", er zijn ZEVENTIEN landen die maar een enkele eenzame atleet afgevaardigd hebben. De lijst? Albania, Algerije, Bermuda, Kaaimaneilanden, Colombia, Ethiopie, Ghana, Hongkong, Jamaica, Mexico, Montenegro, Marokko, Pakistan, Portugal, Senegal, Taiwan en Tadjikistan, Daarnaast zijn er nog VEERTIEN landen met maar twee of drie atleten.

    Tsja, en anders had ze Bob maar harder moeten aanmoedigen, had hij zich ook geplaatst, waren ze wel met een groepje.
     
  10. Billy

    Billy New Member

    Ik neem aan dat die eenzame atleten SAMEN met een team op pad zijn? Of zoeken zij drie anderen om te kunnen klaverjassen?
     
  11. dedeut

    dedeut Well-Known Member

Deel Deze Pagina