Transfertopic seizoen 2012/2013

Discussie in 'Lange baan' gestart door Danou, 2 mrt 2012.

  1. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik denk dat het Persbericht van Corendon dit bericht is geweest:
    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2698/Spo ... mmer.dhtml
    Deze komt van ANP af op 1 april (gisteren dus).

    En het persbericht van Oenema heb ik dus gelezen in papieren De Volkskrant van vandaag. Deze staat nog niet online op Volkskrant.nl. Dat is een reactie op het bericht van Corendon. Maar daarin staat grotendeels hetzelfde als het bericht op schaatsen.nl behalve dan dat Oenema vnaf 1 april met andere team mocht praten.
  2. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik lees nu dat er geruchten in Rusland zouden zijn dat Niedzwiedzki trainingspartner wordt van Skobrev? In ieder geval ontkent hij in een artikel dat hier iets van waar zou zijn. Verder is hij bezig met zaken te regelen voor komend seizoen. Dit zou zomaar weer bij TVM kunnen zijn, maar daar is volgens het artikel nog geen uitsluitsel over.
  3. Danielle

    Danielle Well-Known Member

  4. naomie70

    naomie70 Active Member

    Zeker verrassend, had ik ook niet verwacht nee. Maar hij is dus blijkbaar toe aan een nieuwe uitdaging, ben benieuwd. Ik verwacht dan ook wel dat Koen zal blijven ja en het goed zal komen met die sponsor.
  5. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Eens, dan gaat de speculatie dat Van Veen richting Liga gaat, ook niet meer op. En dan zal Leensta sowieso wel bij Van Veen blijven.
  6. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Waarom zou dat niet meer kunnen? Je krijgt wel een grote ploeg met een stuk of tien schaatsers, maar je hebt wel een heel compleet team met een paar sterke allroundmannen (Koen, Wouter, Renz), twee aardige 1500-specialisten (Pim, Rhian) en een vrij divers clubje dames (Thijsje (vooral 500), Margot (500, 1000 en 1500), Lotte (1000 en 1500), Marrit (1000 en 1500) en Yvonne (vooral 3000)). Misschien wel een beetje druk voor Jan van Veen trouwens.
  7. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    Goede keuze van Wouter: bij TVM was hij toch ook deels de trainingspartner van Sven en dat betekent dat hij ook meer dan misschien goed voor hem was trainde op de lange afstanden. Bij Hart kan hij zich misschien volledig richten op de afstand waarop hij daadwerkelijk een goede kans heeft: de 1500 meter.
  8. Reina85

    Reina85 Member

    Idd verrassend, had verwacht dat hij wel bij TVM zou blijven. Maar Wouter <-> Jan van Veen lijkt me ook wel een goede combi. Ben benieuwd!
  9. alexander79

    alexander79 Well-Known Member

    Hmm...interesting. Wouter weg bij TVM. eigen keuze of toch min/meer gedwongen?!
  10. Danou

    Danou Active Member

    Verrassend! Maar misschien dat ze het eenigzins hadden verwacht en daardoor Douwe de Vries al hadden aangetrokken.

    TVM begint wel een kleine ploeg te worden. Tot nu toe 4 mensen onder contract. Zal toch nog zeker wel een vrouw bij moeten komen.
  11. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    Bos heeft het altijd over 6 mensen, dus ik denk dat naast Linda de Vries er nog wel iemand bij zal komen. Ik vraag me af wie.
  12. frederica

    frederica Active Member

    Valkenburg ;)

    Goed voor de ploegenachtervolging
  13. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Tweet van Douwe de Vries:
    De media heeft verhaal iets anders gemaakt dan het is. Ik heb volgend jaar 1 contract. En dat is bij TVM.

    Dus geen dubbelcontract voor Douwe maar slechts één contract.
  14. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    Dan zouden ze inderdaad twee TP-ploegen in hun gelederen hebben: Kramer, Blokhuijsen, de Vries; en Wust, de Vries en Valkenburg.
  15. Danou

    Danou Active Member

    In eerste instantie dacht ik, Valkenburg blijft bij Orie. Maar bij nader inzien, ze is de enige allrounder en lange afstander in het team. Van Deutekom rijdt niet meer mee
  16. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Ik denk dat WOH een goede keuze heeft gemaakt. Hij is de afgelopen jaren voorbij gereden door andere mannen en heeft niet veel progressie meer gemaakt. Nieuwe impulsen zijn dan een goed idee, en qua herenallrounden is Team Hart een goede tweede na TVM. Kan hij trainen met Verweij en Rotteveel.
  17. Danielle

    Danielle Well-Known Member

    Hij heeft natuurlijk ook wel constant last gehad van die knie die een paar maanden terug is geopereerd. Misschien dat ook dat hem in zijn ontwikkeling heeft tegengehouden.
  18. Elina

    Elina Well-Known Member

    Mooi om te lezen dat WOH samen met Koen en Marrit op zoek gaat naar een sponsor.
    Nog een update op schaatsen.nl > http://www.schaatsen.nl/nieuws/2012-04- ... ontuur-aan

    Vorige week donderdag gaf Jan van Veen aan dat het deze week nog niet duidelijk wordt wie de nieuwe sponsor is dus we hebben nog wat geduld nodig... (heb ik niet :p)
  19. soossie

    soossie New Member

    Ben heel benieuwd wie de sponsor wordt van Team Hart.
    Wordt wel een mooi team zo te lezen. Respect dat Wouter deze stap durft te nemen. Hij kiest niet voor de veilige situatie, maar voor het avontuur!

    Deze transfer brengt ook de nieuwsgierigheid mee wie TVM nog zal aantrekken.
  20. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    grappig die laatste alinea. WOH heeft de afgelopen jaren (in verhouding) fors verdiend, dus zou hij bij wijze van in zijn eentje de hele nieuwe ploeg kunnen sponsoren. Zal hij niet doen, maar wel mooi dat mensen ook op die manier willen investeren in de sport en niet alleen voor het geld/zekerbeid bij hun sponsor/team blijven

Deel Deze Pagina