WK afstanden -Salt Lake City

Discussie in 'Lange baan' gestart door Catwoman, 6 feb 2007.

  1. Bassie&Adriaan

    Bassie&Adriaan New Member

    Nou, actief... Ik keek eens naar het stukje over Sven Kramer. Leuke PR's staan daar op.
  2. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker


    hehe als ik dat elk weekend moet doen dan kost me dat handen vol geld.. of ik moet gewoon in het weekend niet meer thuis komen, dat kan ook. Maar ach hij weet gelukkig niet wie mijn nieuwe favorieten zijn dus die kan ik wel met een gerust hart kijken :wink: En hij loopt soms een beetje achter, hij denkt dat Gianni Romme nog heel goed schaatst. :wink:
  3. Oxylus

    Oxylus Well-Known Member

    Als ik ooit vader wordt wordt ik waarschijnlijk precies zo'n vader :wink: . Hartstikke leuk hoor meisjes op stang jagen. :p Voorlopig is mijn vriendin het slachtoffer. gelukkig voor haar is dan weer dat ik de schaatsfan in huis ben en dus geen zakken chips tijdens het schaatsen naar binnen werk.
  4. gerrit stevens

    gerrit stevens Well-Known Member


    Vroeger waren er na het WK nog diverse wedstrijden zoals de recordwedstrijden in Inzell, Savalen die wel degelijk serieus genomen werden.
    Over dat lange seizoen. Als je het met andere sporten vergelijkt is het maar een kort seizoen.

    Gerrit Stevens
  5. Babe

    Babe New Member


    Mmmm.. schaatsen kijken of op tijd in de kerk zitten... wordt een ernstig moreel dilemma....
  6. Koen

    Koen Well-Known Member

    volgens Teletekst doet Anni niet mee aan 1500m :cry: (jammer) maar heeft ze nog niet afgezegd! ze weet wel dat er dan misschien iemand alleen moet rijden maar met mij is ook geen rekening gehouden en liep ik door mijn griep een zeker lijkende eindzege op de 1500m mis. daar baal ik nog steeds van en daar hield de organisatie ook geen rekening mee.

    bron teletekst, iets aangepast en misschien iets verkeerd geciteerd door het heen en weer lopen tussen computer en t.v. :oops:

    wel jammer voor Anni maar nu nog grotere kans voor Ireen op goud :!:
  7. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ach, Anni had toch niet meer mee kunnen doen voor goud denk ik zo. Zeker lijkende eindzege? Daar ben ik het toch zeker niet mee eens. Ze had een goede kans, maar Ireen ook!
  8. ice-man

    ice-man New Member

    als het stukje goed gelzen word op teletext kun je lezen dat ze het over de wb heeft!!!!

    daar was ze wel heel zeker van de wb 1500 voor de wedstrijd in galgary
  9. Ina

    Ina New Member

    Jeetje wat balen zeg, hopelijk komt alles toch nog op tijd aan... maar ja, je mist zo wel training. Zonde dat Anni niet mee kan doen op de 1500, het stond hier ook in de krant, maar ze wil zich sparen voor de 1000 m zondag.
  10. Koen

    Koen Well-Known Member

    als je mijn stukje goed leest staat er ook, liep ze een zekere eindzege mis en dus trek ik daar de conclussie uit dat dit in Calcary was, anders stond er loopt ze een zekere eindzege mis en dat moet dus nog komen en dan dus SLC :wink:
  11. gerrit stevens

    gerrit stevens Well-Known Member

    Op teletekst stond ook "Door griep miste ik de WB-finale en liep ik de zeker lijkende eindzege op de 1500 mIS. Daar baal ik noig altijd van. Maar daar hoor je de organbisatoren niet over"

    Vreemd, wat hadden de organisatoren dan moeten zeggen. Anni jammer dat je niet kunt startten we veraneren de regels zodat iemand anders de eindzege niet kan pakken. Wat kunnen de organisatoren eraan doen dat ze ziek wordt.

    Volgens Marcel Warnaar zal er overigens alleen geen vervanger kunnen aantreden als de wedstrijden zijn begonnen. Als ze zich terugtrekt voor het begin zal er een verbvanger worden opgeroepen, vermoedelijk Anna Rokita omdat Pechstein vermoedelijk toch niet meedoet en zel de loting herschikt worden.
    In het geval ze zich werkelijk terugtrekt na het begin dan zal ze twee schaatsters duperen. Iemand uit de top 4 zal alleen moeten rijden (Nesbitt, Groves of Wüst) en Rokita kan niet meedoen.
    Heel collegiaal van Anni.

    Gerrit Stevens
  12. Schaatsfan Suzanne

    Schaatsfan Suzanne New Member

    Nouja, Anni weet toch gewoon nog niet of ze wel of niet kan starten. Misschien voelt ze zich morgen wel weer een stuk beter..
  13. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Een stuk beter of niet, ze kan toch niet meedoen voor de medailles. En ze lijkt me niet iemand die voor de 8e plaats gaat strijden dus als ik haar was zou ik me gewoon afmelden.
  14. Schaatsfan Suzanne

    Schaatsfan Suzanne New Member

    Ja, volgens mij gaat ze zich ook wel afmelden, om zich dan te richten op de 1000 meter. Lijkt mij ook wel beter. Daar maakt ze misschien dan nog wel een kansje..
  15. Henk Kok

    Henk Kok New Member

    Ook al voelt ze zich morgen weer aardig beter, ze kan zich hoe dan ook beter volledig richten op de 1000. Wil je goud halen op de 1500, moet je waarschijnlijk 1.52 laag rijden, dat kan alleen in topvorm. Maar ja, misschien heeft ze nog stille hoop zich morgen plotseling weer geweldig te voelen, ik denk dat ze er toch beter aan doet zich gewoon maar af te melden.


    Oja, www.nosteletekst.nl bespaart een boel heen-en-weer geloop. :wink:
  16. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Volgens mij is de loting nog niet gemaakt. Als Anni zich voor de loting afmeldt rijdt er iemand "achterin" het veld alleen, de top heeft wel onderlinge tegenstand.
  17. Koen

    Koen Well-Known Member

    [quote Oja, www.nosteletekst.nl bespaart een boel heen-en-weer geloop. :wink:[/quote]

    oh :oops: , ja dat kan ook :wink: , maar heen en weer lopen is goed voor de conditie he :lol: ik had nog wel www.knsb.nl gecheckt maar die zijn zoals meestal toch wat traag met informatie!
  18. Henk Kok

    Henk Kok New Member

    Eigenlijk vreemd, waarom zou je een topper bevoordelen ten opzichte van een 'mindere'? Gelijke rechten, als Friesinger zich voor de loting afmeldt wordt er iemand benadeeld, als ze zich na de loting afmeldt een ander. Tenzij er natuurlijk alsnog een vervanger opgeroepen kan worden.
  19. Kimmy

    Kimmy New Member

    Wel sneu voor de noren dat ze tot 2 keer toe kun schaatsen kwijtraken. Heb zin in het schaatsen kijken en we hebben geen last van een gapende Mart want volgens mij zit hij zelf ook in Salt Lake.
  20. 3822

    3822 New Member

    Friesinger ziet af van 1500 meter
    WK AFSTANDEN
    SALT LAKE CITY (ANP) - Anni Friesinger zal bij de wereldkampioenschappen afstanden in Salt Lake City hoogstwaarschijnlijk niet deelnemen aan de 1500 meter, donderdag. De Duitse schaatsster is nog niet voldoende hersteld van een flinke griep en concentreert zich volledig op de 1000 meter, zondag.
    ,,Het gaat gewoon niet'', sprak haar coach Gianni Romme. ,,Aangezien haar lichaam zo verzwakt is, heeft het geen zin om donderdag diep te gaan.'' Friesinger liet vanwege ziekte reeds verstek gaan bij de WB-finales in Calgary, afgelopen weekeinde.
    De regerend wereldkampioene sprint wacht tot donderdag alvorens zich officieel af te melden bij de organisatie. Eerder bracht Friesinger al naar buiten dat ze vanwege de ziekte niet beschikbaar was voor de ploegachtervolging.

Deel Deze Pagina