Gruno Bokaal / Zilveren Schaats

Discussie in 'Lange baan' gestart door Reitse, 22 jan 2009.

  1. Zoo.... zie net de 1500 meter uitslagen... Blokhuijsen rijdt het baanrecord van kramer uit de boeken. 1.49.87 :)
  2. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Wietse van der Heide is vandaag weer naar ten val gekomen...hoeveel pech kan je hebben. Een zeer mooie dag op de Gruno! Met als mooie verrassing dat Arjen van der Kieft de 10 km heeft gewonnen :D
  3. Duif

    Duif Well-Known Member

    Jan Bos is toch nog op tijd in vorm gekomen. Let maar op hij wordt de beste Nederlander op het WK afstanden op de 1000m.
    Jan Blokhuijsen en Tim Roelofsen net te laat in vorm eigenlijk. Tijden van Blokhuijsen maken meer indruk als het rijden van Prinsen en Verheijen in Hamar.
    Matige tijden van degenen die naar de Universiade gaan muv de 10km van Arjen vd Kieft.
  4. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Jan Bos reed zelfs sneller dan tijdens het NK Sprint. Ben erg benieuwd hoe hij zal presteren tijdens het WK Afstanden. Hij is trouwens wel door het oog van de naald gekropen mbt plaatsing.
  5. Oxylus

    Oxylus Well-Known Member

    Ja echt zo naar dat jij van enthousiasme stond te springen op de tribune en lekker fotootjes hebt kunnen schieten die je nu hier op het forum kan pluggen om je ego even te bevredigen.
    Misselijkmakend ben jij.
  6. 41O

    41O Member

    Idd hoeveel pech kan je hebben, vooral omdat hij geloof ik eigenlijk nog niet eens mocht schaatsen vanwege zijn arm :S ik hoop maar dat, dat goed is gegaan.
  7. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Idd vreselijke pech voor Wietse van der Heide..Dan is hij van de ene dag nog niet hersteld en valt hij de 2e dag weer.. :( Verder was het ook gisteren weer een mooie dag. Jan Bos reed zeker erg goede tijden! Ik ben ook heel benieuwd hoe het hem op de WK Afstanden vergaat. Ik ben blij dat zijn vorm weer beter is! Verder ben ik ook blij dat Lars nog 3e is geworden. Zijn tijden vielen wel tegen. Zijn 1000 meter gisteren was niet echt goed. En daardoor zakte hij van plaats 2 naar plaats 3 in het klassement. Maar hij mocht gelukkig toch nog met een beker en bloemen naar huis gaan! :D
  8. rieshug

    rieshug New Member

    Gelukkig ging het hier goed en hadden beide geen blessures. Misschien vinden beide rijders het wel geweldig dat er nu net hier foto's van zijn. Maar ja dat zou ik in mijn "enthousiasme"wel vergeten........... Kul opmerking. Foto's zijn meer dan een 1000 keer bekeken dus ......
  9. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik dacht, ik ga nog eens even kijken naar wat er te verdienen viel met de Gruno.

    Via de wedstrijd om de Grunobokaal Allround zijn er zowel voor de dames als voor de heren twee plaatsen te verdienen voor het Aegon NK Allround en het NK Sprint van het volgend seizoen. Wel dient te zijn voldaan aan een puntentotaal over vier afstanden; bij de heren 160.00 en bij de dames 175.00 punten.
    Voor de sprint dient te worden voldaan aan een puntentotaal over vier afstanden van 161.00 punten bij de dames. Bij de heren het puntenaantal van 144.00 punten.


    Dit betekent dat Jan Blokhuijsen, Tim Roelofsen, Wieteke Cramer en Linda Bouwens verzekerd zijn van NK Allround volgend seizoen. Bij de heren reden er in totaal acht binnen de limiet. Bij de dames in totaal vijf.

    Bij de Sprintcup heeft alleen Jan Bos de limiet gehaald en is dus verzekerd van het NK Sprint.

    Opvallend dat het bij de sprint dus lastiger is om aan de limiet te komen dan bij allround. Ligt misschien ook aan het niveau maar dat bijvoorbeeld Nijman, die je normaliter wel verwacht op een NK Sprint, de limiet niet gehaald heeft, is wel jammer. Zelfde geldt voor Michel Mulder en Lars Elgersma.
  10. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Mwah, ligt het alleen aan de limiet of ook aan de omstandigheden?? Kardinge heeft voor afgelopen weekend denk ik een middenvorm moeten zoeken tussen sprintijs en allroundijs. Kan me voorstellen dat de sprinters daar toch iets minder goed mee uit de voeten kunnen.
  11. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Het zou misschien ook wel aan de omstandigheden kunnen liggen, dat weet ik zo ook niet..Van Lars had ik ook wel verwacht dat hij die limiet wel zou halen. Maar ook niet dus. Die tijden van hem waren ook niet echt goed.
  12. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Heb net even een aantal foto's online gezet.

    Veel dank aan Lisan en Rieshug voor het maken!
  13. Koen

    Koen Well-Known Member

    mooie foto's, een lachende Wieteke is altijd leuker te zien dan in tranen naar Skate off. Gruno is goed voor Wiet!!!!
  14. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Zo dat staat wel heel erg gaaf zeg 8) :D En dat terwijl ik mijn camera nog niet zo heel erg lang heb (pas 2 maanden :oops:) en erg lerende ben :D
  15. Sgaatsgek

    Sgaatsgek New Member

    Heeft iemand ook podium foto's van zaterdag ?
  16. Mark

    Mark Active Member

    niet dat ik weet, maar je zal zeker de 500m Heren willen hebben :wink:
  17. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

Deel Deze Pagina