1. Oeps, dat is wel ver weg ja!
 2. Oeps, dat is wel ver weg ja!
 3. Voor mij was het in 2016 ook 200 km en nu "nog maar" 100 km. Ben vorig jaar september verhuisd van Ouderkerk aan de Amstel naar Blokzijl.
 4. Niet dat ik weet.
  Google gewoon schaatsen bargerveen en ga naar het schaatsforum bericht van 21 januari 2016. Daar vind je een goed kaartje van Bart Vreeken
 5. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  Als de weerverwachting uitkomt is er tegen einde van deze week misschien een nieuwe kans. Als het oude ijs niet helelmaal weg kan het snel weer mogelijk zijn.
 6. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  Dit geeft ziet er hoopvol uit:

  "De dagen daarna wordt het alleen maar zonniger en kouder. In de nacht en ochtend vriest het licht tot matig en overdag wordt het zo'n 3 graden. Begin volgende week schommelt het kwik in de middag zelfs rond het vriespunt en zijn ijsdagen (temperatuur overdag onder nul) niet uitgesloten. De noordoostenwind neemt in kracht toe zodat de gevoelstemperatuur onder het vriespunt uitkomt en het schraal aanvoelt."
  bertschaatsgek vindt dit leuk.
 7. ulrik

  ulrik New Member

  Ik ben benieuwd of het weer gaat lukken. Het ziet er goed uit! Twee jaar geleden was ik er ook bij (22 januari 2016), 2 weken terug lukte helaas niet. Ik moet wel van ver komen (Utrecht), maar dat was/is het zeker waard.
 8. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  Als je dit bericht op buienradar van vandaag ziet , zou het goed moeten komen:
  "De dagen daarna blijft het zonnig en koud. 's Nachts en 's ochtends vriest het licht tot matig. In de middag komt de temperatuur enkele graden boven het vriespunt uit. Met een gure oostenwind blijft de gevoelstemperatuur onder nul! Daarnaast kunnen de schaatsen uit het vet, want begin volgende week wordt het nog kouder! Blijf de ijsgroei hier volgen."

Deel Deze Pagina