De Belgentopic

Discussie in 'Lange baan' gestart door ZeeKoei, 19 feb 2011.

 1. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  donderdag 12 april dus
  "Om 19 uur start aan zaal Den Travoo een rollerparade met Bart Swings en Ruben Van Gucht. Na 1 trage ronde van 1,8 km wordt nog een iets snellere 2de ronde en een sportieve derde ronde afgelegd onder politiebegeleiding in het centrum van Herent. Je kunt afstappen na elke ronde. Ook fietsers, rolschaatsers, skaters, steppers en snelle lopers … kunnen aansluiten.
  Om 20 uur nodigt Ruben Van Gucht iedereen uit in de zaal voor het indoorgedeelte van het programma. Bart zal hier zijn ereburgerschap in ontvangst nemen.
  Iedereen die meedoet aan de parade of voor 20 uur in de zaal is, wordt getrakteerd op gratis frieten en twee drankjes. Je krijgt ook een uniek aandenken aan die avond. Dj Toele zorgt voor het vervolg van de Herentse feestnacht!"
  https://www.herent.be/bartswings
  strawbale, Eelco en fransvanbakel vinden dit leuk.
 2. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  Als ik in Nederland had gewoond was ik alleen al voor de graties Belgische frieten gegaan!
  fransvanbakel en ZeeKoei vinden dit leuk.
 3. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  met mayo?
  [​IMG]
  strawbale vindt dit leuk.
 4. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

 5. strawbale

  strawbale Well-Known Member

  ZeeKoei vindt dit leuk.
 6. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  strawbale en fransvanbakel vinden dit leuk.
 7. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

 8. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  interessant gesprek met Swings en coach Spruyt (door Hans Vandeweghe)
  https://hansvdw1.wordpress.com/2018...spruyt-in-de-morgen-van-zaterdag-18-aug-2018/
  - over zijn ambities, de combinatie met skeeleren enzo
  - voor de doping referentie => zie de dopingtopic, niet in deze dus
  - blijkbaar lag er ook samenwerking met de Japanners op tafel
  - we hadden eerder deze zomer al het nieuwtje dat Stien Vanhoutte haar eerste officiële tijden op het ijs zette afgelopen zomer, zie de wedstrijden-zomer-2018-topic, nu ook de aankondiging dat skeelertoptalent (oa wereldkampioen bij de jnioren) Jason Suttels ijzers onder zijn voeten zal krijgen
  Laatst bewerkt: 20 aug 2018
  EenBrabander, Kristian en fransvanbakel vinden dit leuk.
 9. De Goudsche Doorloper

  De Goudsche Doorloper Well-Known Member

  Deze zin bleef me wel even bij: “Het klopt dat wij dit anders zagen, ook al omdat ik de idee had dat ik vaker op het ijs moest dan die anderen om mijn technische achterstand in te halen. Niet dus, we merkten dat ik na een rustdag frisser op het ijs stond en technisch beter schaatste.”

  Met andere woorden, hij zat in het verleden misschien wel een aantal keer tegen overtraindheid aan. Ik vond al dat hij de afgelopen jaren best vaak vermoeid oogde. En dat terwijl hij het juist van z'n flyerscapaciteiten moet hebben. Hij reed ook wel erg veel afstanden. Wellicht dat hij daar iets meer keuzes in moet maken om beter te presteren. Even later zegt hij dit over z'n medaille:
  “Het was vooral bijzonder omdat het kwam na acht dagen rust, waarin je kon nadenken over wat er op die afstanden niet goed was gegaan en wat beter moest. Toen zijn we samen ook heel rustig gebleven, erg gefocust en dat komt toch omdat we elkaar vertrouwen."

  Hij lijkt met meer rust dus beter te presteren. Gelukkig ziet ie dit nu zelf ook in. Benieuwd hoe hij dit jaar gaat presteren onder de vleugels van het Noorse team.
  fransvanbakel vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina