Discussietopic wedstrijden inline-skaten 2018

Discussie in 'Skeeleren' gestart door leenstrafan, 26 mrt 2018.

 1. SprintMaster

  SprintMaster Manager van De Sterke Diesels. Medewerker

  Denk dat de heren dachten dat Ingmar Berga wel een medaille ging pakken. Een massasprint met de in vorm zijnde Hekman was misschien een grotere kans geweest maar is er nog wel wat concurrentie: Swings, Araldi (kampioen 2 jaar geleden), de Fransen en de Colombianen. Bij de dames zal het geen doorkomen aan geweest zijn met 5 Colombiaansen voorin die dan ergens een gaatje laten vallen.
 2. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  Bij de mannen hadden wij Swings die toch nog goud pakt bij de senioren, keek ie volgens mij hard naar uit, en kroonprins Suttels die brons pakt bij zowel junioren als senioren, bij de vrouwen viel het hier ook tegen. Ik kan me voorstellen dat bv Tas er meer van verwacht had.

  Swings was op de marathon onderweg met Ariƫns, maar die samenwerking liep blijkbaar spaak, vreemd.
 3. SprintMaster

  SprintMaster Manager van De Sterke Diesels. Medewerker

  De medaillespiegels:

  Medaille_spiegel.jpg
  Colombia wint bij de junioren 19 van de 36 mogelijk medailles (max. 2 per onderdeel, behalve relay en marathon), een score van 53%. Bij de senioren deden ze het nog beter met 25 op 40, score 63%.
  Alleen bij de junioren heren behaalden ze niet de meeste gouden plakken, daar was Zuid Korea 3x succesvol. Zuid Korea is een echt piste land, op de weg haalden ze slechts 1x brons. Zowel bij de junioren als senioren haalt het tweede land qua totaal aantal medailles er 8. Totaal halen er 11 landen een medaille bij de junioren en 14 bij de senioren.
  ZeeKoei en fransvanbakel vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina