Doping in het schaatsen

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Oxylus, 18 nov 2012.

 1. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  @Lorca: Het WADA stapt wat mij betreft wel te snel naar het CAS tegenwoordig, elke vrijspraak of strafvermindering vechten ze aan. Dat laat de, bijna altijd onschuldige, sporters vervolgens nog langer in onzekerheid. Alsof het WADA verliest bij een vrijspraak... juist het feit dat je vrijgesproken kunt worden, ook bij afwijkende bloedwaarden, is essentieel in mijn ogen. Dat zou het WADA ook als winst moeten zien.

  Blij zijn dat er een medische oorzaak is ipv het dopinggebruik waar ze tegen vechten, dat zou een logischere reactie zijn.
  proeme, ZeeKoei en Spruit vinden dit leuk.
 2. Camila

  Camila New Member

  Wat ik me afvraag is waarom Yara nog heeft meegedaan aan de Relay op de Olympische Spelen. Ze wist toen dat er nog een kans was dat de WADA in hoger beroep zou gaan en er waren genoeg shorttracksters beschikbaar. Als Yara in het hoger beroep niet wordt vrijgesproken kan het hele team nu brons verliezen. Is ze zo zeker dat ze de zaak zal winnen?
  fransvanbakel vindt dit leuk.
 3. SprintMaster

  SprintMaster Manager van De Sterke Diesels. Medewerker

  De zaak was voor de OS afgedaan. Waarom zou ze dan niet mee doen? Dat het WADA dan tegen beter weten in nog weer in beroep gaat is hun recht maar ik geef ze heel weinig kans dat ze dat gaan winnen.
  Hakkie2 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina