Lekker gezellig bij....team TalentNED

Discussie in 'Lange baan' gestart door mi, 29 okt 2018.

 1. mi

  mi Well-Known Member

  Camila vindt dit leuk.
 2. Camila

  Camila Active Member

  Een goed initiatief dat er hopelijk voor kan zorgen dat de jonge talenten van nu uitgroeien tot echte toppers!
 3. proeme

  proeme Well-Known Member

  wel mooi dat Visser mag onthullen wat al lang op de kleding van al die sporters staat :p
  EenBrabander vindt dit leuk.
 4. mi

  mi Well-Known Member

  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/10/29/kemkers-redder-spartelende-wust-a2753175

  Mooi verhaal wel! Hierin komen toch iets meer de persoonlijke achtergronden (band tussen Wüst en Kemkers en Wüst en Kolder, de klik van de ‘3 musketiers’) aan de orde.
  Op de een of andere manier lijkt dit cluppie zo goed bij elkaar te passen qua dames, de heren ken ik nog niet zo goed maar wat ik er van zie ook... dat wat bij justlease een beetje leek te missen (klik tussen teamgenoten en coach).
  Camila vindt dit leuk.
 5. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ja ik heb hier ook een goed gevoel over. De foto’s die ik af en toe tegen kom van de schaatsers zien er ook altijd uit alsof ze er echt lol in hebben, en dat zal dan ook wel zo zijn.
 6. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Op zich wel een mooi verhaal, hoewel de 2de zin "Genoemd als een van de gebruikers van het onder Nederlandse schaatsers populaire en niet verboden schildklierhormoon Thyrax om snel af te vallen." nogal misleidend is en riekt naar sensationalisme.
  Wust werd helemaal niet 'genoemd'. Ze kwam zelf ermee naar voren en gaf nota bene zelf aan dat ze het graag op de dopinglijst zou willen zien. De wijze waarop het NRC het opschrijft leest alsof ze als dubieus acterende sporter via onterecht Thyrax-gebruik op een lijstje stond.

  Ik ben ook benieuwd of Kemkers die quote over spartelen echt zo gezegd heeft of dat het uit het verband is getrokken. Het klinkt nl. wel heel erg alsof hij zichzelf als soort redder van Wust neerzet, wat ik me bijna niet kan voorstellen. Zou best kunnen hoor, maar ik vraag me af hoe het interview met hem er letterlijk uit heeft gezien.
  ZeeKoei, Camila en Hakkie2 vinden dit leuk.
 7. mi

  mi Well-Known Member

  Ben ik helemaal met je eens! Zowel het stuk over thyrax als het stuk over Kemkers.

  Hoewel ik wel denk dat er in dat laatste een kern van waarheid zit? Hij was altijd al erg betrokken bij haar en zat aan tafel bij het ontstaan van justlease en speelt nu toch ook weer een rol... Ik denk niet dat hij zelf het woord ‘spartelen’ in de mond neemt, daar is hij te bescheiden voor en daarvoor heeft hij teveel respect voor de sporters. Maar dat hij al met al door de jaren heen een cruciale rol heeft gespeeld in het formeren van de verschillende teams rondom Wüst kun je denk ik wel hardop zeggen.
  Duif en Camila vinden dit leuk.
 8. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Oh zeker is hij altijd belangrijk geweest voor Wust, dat valt niet te ontkennen.
  Maar dat zelfs de NRC-kop hem als redder van Wust neerzet is frappant.

  Is Kemekers degene die ervoor gezorgd heeft dat Infestos ging sponsoren? Hij wordt directeur van TalentNED, maar in hoeverre was dat noodzakelijk voor Infestos om erin te stappen? Als Kemkers idd het over 'spartelen' heeft gehad, bedoelde hij dan het worstelen om een sponsor te vinden, of het runnen van een ploeg tijdens het schaatsseizoen? Het roept vrij veel vragen bij me op.

Deel Deze Pagina