Sigtunarannet 17 februari 2019

Discussie in 'IJs' gestart door Bor, 2 sep 2018.

 1. proeme

  proeme Well-Known Member

  kogel door de kerk: we gaan met een groepje de Sigtunarannet schaatsen. En daarna door naar Falun voor de 200km op dinsdag.
  Lorca, ZeeKoei en Bor vinden dit leuk.
 2. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  heb er paar jaar geleden 100 gedaan in Ostersund, maar dat was volledig op eigen tempo op deftig ijs, de Nederlanders die er ook waren wilden er 200 doen en heb ik vanaf de start al laten rijden. De afstand is dus geen probleem, maar sommige tochten hebben nogal een strakke tijdslimiet (inline marathon van Berlijn bv, daar kom ik er niet met mijn 15km/u). Maar goed, schaatstochten vaak relaxter, ook deze dan, dus prima zo.
  Bor vindt dit leuk.
 3. Bor

  Bor Member

  Mooi nieuws uit Sigtuna. Veelvuldig schaatsmarathonwinnaar Richard van Kempen en de organisatie van de Sigtunarännet hebben elkaar gevonden.
  Richard, die sinds enkele jaren in Zweden woont, is de afgelopen weken op verkenning geweest in Sigtuna en is onder de indruk geraakt van de (schaats-)mogelijkheden die Sigtuna te bieden heeft. Hij is graag bereid zijn kennis van het marathonschaatsen te delen met de mensen achter de Sigtunarännet. Vandaar dat hij is "benoemd" tot ambassadeur van de Sigtunarännet .
  zie ook:
  https://www.facebook.com/sigtunarannet/
  ZeeKoei vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina