Transfertopic 2018-2019

Discussie in 'Lange baan' gestart door Hakkie2, 6 mrt 2018.

 1. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  222 miljoen is natuurlijk ook artificieel...

  Als ik jou 200 miljoen voor Kramer geef, en jij geeft 100 miljoen aan Bergsma en 100 miljoen aan Blokkie, en ondertussen verkoop ik weer 4 Noren voor 50 miljoen dan zijn dat hoge bedragen, maar draai je toch vooral cirkeltjes.

  Ja er is input van tv-gelden... maar er is ook zoiets als verkoop van tickets, truitjes, marktzichtbaarheid (een markt van een miljard kijkers).

  Maar wel mee eens dat die bedragen an sich van de pot gerukt zijn, salary cap en betere herverdeling kunnen veel oplossen, maar dat is niet alleen in het voetbal zo.
  Paul Lamote vindt dit leuk.
 2. mi

  mi Active Member

  Het is zeker cirkeltjes draaien maar wat die jongen per maand op zijn rekening krijgt bijgeschreven is toch echt gewoon harde dollar/euro/etc hoor....
  Eelco vindt dit leuk.
 3. mi

  mi Active Member

  Paul Lamote vindt dit leuk.
 4. Paul Lamote

  Paul Lamote Active Member

  Ja dat is ook heel veel, maar niet die 222 miljoen. Mensen verwarren salarissen en transfersommen net als dat politici vaak inkomen en vermogen door elkaar halen.
 5. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Lotte is nu 26, volgende spelen 30. Bij 30 ben je, zeker als vrouw, fysiek juist op je piek. Die is dus de perfecte leeftijd. Langer dan 4 jaar kijken hoeft niet, je contracteert niet iemand voor 8 jaar.
  Eelco vindt dit leuk.
 6. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Nou, dan mag je dat proberen bij het SchaatsLiga-spel.

  (Mocht je niet weten wat dat is: bij het schaatsforumspel SchaatsLiga bied je in oktober tegen andere leden op schaatsers om een team te vormen en dat team blijft het hele seizoen hetzelfde. De maximale teamgrootte telt 10 schaatsers en iedereen krijgt hetzelfde budget. Een schaatser kan in niet meer dan één team zitten. Alle deelnemers spelen één ronde (=één wedstrijd) tegen elkaar en zodoende is het aantal wedstrijden dus het aantal deelnemers -1. De winnaar van het seizoen is degene die de meeste wedstrijden heeft gewonnen.).

  #SchaamtelozeReclame
  fransvanbakel, proeme en Eelco vinden dit leuk.
 7. Forza

  Forza Active Member

  Niet op ieder vlak. De topsnelheid/acceleratie is lager geworden, maar haar uithoudingsvermogen is sterk verbeterd. Op de 1500m kan ze daardoor prima mee in de (sub)top van de wereld. Ik zou haar wel eens een 3km willen zien rijden.
 8. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Babenko is de trainer geworden van het nationale team. Ik ben zo benieuwd hoe dat gaat uitpakken. Persoonlijk vind ik het erg leuk dat hij dit mag doen. Zo blijf ik hem ook nog een beetje zien in het wereldje. En aangezien er steeds minder Kazachse schaatsers de Engelse taal kunnen, kan hij mooi optreden als vertaalmachine.
 9. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Het is officeel. Tristan Loy is in Pools dienst. Hij zal zich richten op de rijders van lange afstanden en Mazur zich meer op de middenlange afstanden. Idee is dat er gemengde teams komen van mannen en vrouwen. Niedzwiedzki Sr. is gestopt als trainer.
 10. Eelco

  Eelco Active Member

  Goed voor de Polen en voor Tristan!
 11. Mey

  Mey Well-Known Member

  Want? Hij heeft nog niet bepaald een proven track record is trainer, of mis ik wat? Kan best goed blijken voor de Polen, maar dat kun je nu toch nog niet weten?
 12. Eelco

  Eelco Active Member

  Ik ken Tristan een beetje. Tristan is assistent trainer van Jeremy Wotherspoon (en De Wit) geweest bij de schaatsacademie. Heeft ervaring als atleet bij Anema. Daarnaast begeleidt hij diverse Franse atleten met goed gevolg.
  fransvanbakel, Lisan en Mey vinden dit leuk.
 13. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  En begeleidde ook Alusalu.

  Ik denk dat zijn kennis zeer welkom is in Polen.
  fransvanbakel en Eelco vinden dit leuk.
 14. Koen

  Koen Well-Known Member

  Muldertjes net in studio sport. zijn in gesprek en hopen eind van volgende week of week er na eruit te komen.
 15. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

 16. Lorca

  Lorca Well-Known Member

  Simon Schouten zit volgend jaar gewoon bij Anema volgens zus Irene:
  https://www.fitnessclubnederland.nl/nieuws/van-amerika-naar-limburg

  Wordt niet duidelijk of dat alleen bij A-Ware of ook bij Clafis is, maar lijkt me wel. Hopelijk houdt dat ook in dat ze er nog met De Vries, Stroet en Kooiman uitkomen. Oudjes misschien, maar met een jaarcontract ga je met deze klasbakken niet het schip in.
 17. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

 18. Duif

  Duif Well-Known Member

  strawbale vindt dit leuk.
 19. schaatsvolger

  schaatsvolger Member

  iSkate stopt er mee volgens RTV noord. Ze kunnen geen sponsors vinden. Ook RTC Noord moet inkrimpen met hun budget. Helaas dus geen goed nieuws voor de schaatsers die vorig jaar schaatsten bij Afterpay en Plantina
 20. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Dat zat er helaas aan te komen. Heb je nog een link? Er was sprake van dat Plantina zonder iSkate door zou gaan, is dat nog een optie?

Deel Deze Pagina