Voorbeschouwing OS 2018

Discussie in 'Lange baan' gestart door JaapvdB, 2 jan 2017.

 1. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Op de koningsafstand wordt het podium (in alfabetische volgorde): Sven Kramer, Kjeld Nuis, Patrick Roest, Koen Verweij (waarvan er eentje dan in december al afvalt).
 2. Yuskov

  Yuskov Well-Known Member

  JohnZero vindt dit leuk.
 3. Monique

  Monique Well-Known Member

  Toch heb ik ook al eens bedacht dat Zuid Korea wel erg dicht bij de Grote Leider met zijn vuurpijlen ligt. Niet echt een fijn idee, als die idioot het echt in zijn bol krijgt kan hij gekke dingen doen tijdens de Spelen.
 4. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member


  Dat is op het moment natuurlijk bij alles zo, zeker wat live op tv is. Dan kun je heel veel kwaad als je wil.

  De Grote Leider heeft alleen gelukkig iets wat hem tegen houdt, in tegenstelling tot een hoop terroristen: De Grote Leider heeft nu een fijn leven in zijn eigen land, na een aanval op de Spelen is hij waarschijnlijk zijn land zo kwijt. Voor een hoop terroristen geldt natuurlijk dat ze een teleurstellend leven hebben.
  Monique vindt dit leuk.
 5. Monique

  Monique Well-Known Member

  Als de Grote Leider zelf een land aanvalt met kernwapens dan komen er idd direct wat kernwapens terug en bestaat Noord Korea niet meer of nog maar nauwelijks. Helaas geldt datzelfde dan voor landen in de buurt. Hopen dat de Grote Leider en de mensen om hem heen nog net genoeg verstand hebben om zich koest te houden.
 6. Yuskov

  Yuskov Well-Known Member

  De komende maanden zullen we het hier veel hebben over de ideale Nederlandse teams voor de Mass start en de ploegenachtervolging. Ook de schaatsers zullen zelf hun voorkeuren geven. Gary Hekman trapt vandaag af met een opmerkelijke reactie op schaatsen.nl. "Samen met Jorrit (Bergsma) zou de gouden combinatie zijn, omdat Jorrit zelf ook kan winnen. Dan is het moeilijk te peilen voor andere landen, voor wie gaan ze, voor Jorrit of de sprint? Het geeft allebei mogelijkheden maar het is ook een valkuil, dat zag je vorig jaar. Als dat er goed ingeslepen wordt dan is dat een goede mogelijkheid."

  Opmerkelijk omdat het duo Bergsma/Hekman compleet de mist in ging op het WK. Het zou een tactische zet kunnen zijn van Hekman. Bergsma heeft al vier wereldbekerwedstrijden Mass Start gewonnen en het moet raar lopen wil Bergsma zich niet bij de eerste 2 rijden op de 10.000 meter van het OKT en niet bij de eerste 3 op de 5000 meter bij het OKT. Kortom: de kans dat Bergsma de Olympische Mass Start rijdt is vrij groot en Hekman zou zichzelf buitenspel zetten op het moment dat hij verkondigt dat een team met Bergsma geen optie is.

  Leuk die Olympische seizoenen: straks gaan we weer sprinters krijgen die kansen van stayers niet belangrijk vinden. Er gaan mensen ziek worden, vallen of last krijgen van hinderlijke wissels bij het OKT en voordat je het weet wordt er gedreigd met juridische stappen zoals vier jaar geleden. Ik kan er wel van genieten, laat die conflicten maar komen!
  JohnZero vindt dit leuk.
 7. JohnZero

  JohnZero Well-Known Member


  Ach ja, schaatsen en heibel, wie is er niet groot mee geworden.:)
  leenstrafan vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina