De NOS, en hoe ze het doen.

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Sabine, 10 jan 2010.

  1. Duif

    Duif Well-Known Member

    Eens. Ik vond het gisteren ook al verschrikkelijk slecht in beeld gebracht. Geen touw aan vast te knopen. En steeds al die beelden van het publiek voegt ook niks toe.
    Verlang terug naar Martijn Lindenberg.
    Khlebnikov vindt dit leuk.
  2. Marcel Vos

    Marcel Vos Well-Known Member

    Om ook even iets positiefs te noemen: Ireen Wüst is een erg goede en prettige analist!
    Trymare, ZeeKoei, kernploegfusie en 4 anderen vinden dit leuk.
  3. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Daarom zit ik liever in het publiek, kun je zelf bepalen waar je naar kijkt. Al ben ik blij dat ik er nu niet ben. Uitverkocht (waarschijnlijk weer met veel gratis kaarten). Stoelen op staantribunes, waardoor minder kaarten voor de goedkopere staanplaatsen en meer voor duurdere zitplaatsen. Blij dat ik thuis kan kijken.
  4. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Alles liep vrij goed met de livestream. Toch één punt wat me dit weekend erg opviel: tot zeker drie keer toe (2x tijdens de 10 km) presteerde de regie het om van een moeilijke wissel twee lange herhalingen te laten zien. Daardoor misten we de volgende doorkomst en waren we meer dan een halve minuut verder. Van het meest discutabele moment van het weekend heeft men dan weer geen preciese beelden ...
  5. Mjøsaman

    Mjøsaman Well-Known Member

    Ja, ze hadden de finish van het WK veldrijden ook niet goed in beeld.

    Verder livestream OK. Alle ritten, hier en daar interviews, beetje dweilpauze-sfeer meekrijgen. Wie heeft al het gebabbel tussendoor gemist?
  6. JJS

    JJS Active Member

    Ik heb eigenlijk alles gemist, was zelf aan het schaatsen
  7. Marcel Vos

    Marcel Vos Well-Known Member

    Ik had het gebabbel tussendoor wel prettig gevonden, het maakt zo'n uitzending toch wel een beetje compleet. Nu voelde het meer als een stel losse afstanden in plaats van een compleet NK.
  8. MAB

    MAB Active Member

    Ik vind Michel Mulder ook echt een aanwinst op de korte afstanden. Hij is rustig, duidelijk, en hij ziet alles. Je merkt dat hij de meeste schaatsers echt goed kent en hij kan precies voorspellen hoe hard ze openen etc. Mooi om hem er bij te hebben.
    kernploegfusie vindt dit leuk.
  9. Marcel Vos

    Marcel Vos Well-Known Member

    Het helpt dat hij nog maar pas gestopt is. Van het vaste trio is de meest recente schaatser Martin Hersman, en hij is ook al 20 jaar geleden gestopt. Jong nieuw bloed is goed.
  10. MAB

    MAB Active Member

    Ja tuurlijk en hij is ook trainer geweest bij Reggeborgh dus dat helpt ook. Ik hoop dat hij blijft.
  11. EenBrabander

    EenBrabander Well-Known Member

    Ik vond Michel slecht te verstaan op vrijdag. Al was het geluid überhaupt niet goed afgesteld toen. Zondag was het al een stuk beter.
  12. chicagodude

    chicagodude Well-Known Member

    Zoals ik al eerder zei vind ik Mulder qua commentaar echt wel een aanwinst, alleen vind ik zijn stemgeldui niet heel prettig. Maar ja, je kan niet alles hebben. Liever zo dan iemand met een prettig stemgeluid die niks zinnigs te melden heeft.
    kernploegfusie, proeme en Thijs1410 vinden dit leuk.
  13. Jaco

    Jaco Active Member

    Dat viel mij ook op vrijdag en zaterdag. Het klonk alsof de commentatoren en de speaker in het stadion bij elkaar aan tafel zaten en ieder zijn eigen ding deed, dwars door elkaar heen. Was lastig te volgen.
  14. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Niets mis met Mulder. Maar vier commentaren voor een Nederlands kampioenschap vond ik wel heel erg veel van het goede. "Van onze belastingcenten" zou ik er bijna achteraan zeggen, maar zo zit ik niet in elkaar. :)
  15. mi

    mi Well-Known Member

  16. tostiees-31

    tostiees-31 Well-Known Member

  17. VorstM

    VorstM Well-Known Member

    Mjøsaman vindt dit leuk.
  18. chicagodude

    chicagodude Well-Known Member

    Gezien de eerdere berichten, en mijn eigen (beperkte, maar toch) ervaringen met Mart SMeets, zou het me niet verbazen als Smeets ook niet bepaald okselfris is qua lomp/mysogien gedrag. STerker nog, het zou zomaar Smeets kunnen zijn waar De Vries het over heeft.

    Edit: voor de duidelijkheid, ik heb geen flauw idee, hij kan ook zomaar 1 van degenen zijn die heel integer en keurig was.
    Laatst bewerkt: 13 mrt 2023
  19. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

  20. chicagodude

    chicagodude Well-Known Member

    Jammer...
    Er blijkt toch een vrij naar subwereldje te bestaan binnen de wielerwereld vwb omgang met vrouwen. Zie ook de verhalen van Dekker over Boogerd en co. tijdens hun carriere.

    Edit: laat ik niet naief zijn en me beseffen dat zon'n subwereldje waarschijnlijk in bijna elke sport en elk vakgebied bestaat, hoewel her en der wat extremer.

Deel Deze Pagina