ISU Development traject

Discussie in 'Lange baan' gestart door Lisan, 18 jul 2011.

  1. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Weet iemand meer over het ISU Development traject? Wat houdt dit in?

    Ik lees net op de website van de Poolse bond dat enkele Poolse (jongere) schaatsers met het trainingskamp mee mogen van het nationaal team omdat zij meedoen aan dit traject. Er zijn er twee mee, een A2 juniore: Angelika Fudalej en een B2 Junior: Piotr Michalski.
  2. Icespeedskater

    Icespeedskater New Member

    Dit is een projekt van de ISU waardoor de "B-landen" de mogelijkheid krijgen om samen met de andere "B-landen" samen een trainingskamp te organiseren. Het doel is dat de landen van elkaar leren en eventueel dingen samen organiseren, zodat de landen het makkelijker krijgen en hierdoor betere prestaties neerzetten. De ISU heeft hiervoor geld uitgetrokken om die kleinere landen zo te helpen. Het doel is om de jeugdige sporters met dat geld te ondersteunen in de zomer tijdens het zomerijs
  3. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Interessant! Uit het artikel werd me niet helemaal duidelijk of deze twee Poolse junioren ook gaan trainen met anderen junioren uit andere landen. Ze gaan wel naar zomerijs in Inzell dus wellicht dat ze dus daar een programma draaien met de overige junioren. Dat weet ik niet.

Deel Deze Pagina