demper powerslide finishline

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door Ewout12, 13 jan 2013.

  1. Ewout12

    Ewout12 New Member

    hallo,

    Mijn demper van mij onderstel powerslide finish line alu gold 64 hrc is kapot.

    Waar kan ik deze verkrijgen ? ik ben al naar een lokaale zaak geweest in mijn regio maar die zijden dat het niet makkelijk werd (Jan Bols Hoogeveen)

    Dus mijn vraag is kan ik deze demper nog ergens krijgen ?


    Mvg Ewout
  2. Beaub

    Beaub Member

    Ewout,

    Ik ben laatst met dezelfde vraag in Groningen op pad gegaan. Verlies die dempers eigenlijk steeds al na een paar keer schaatsen.
    Ze hadden ze nu niet op voorraad, moesten besteld worden en dat kon inderdaad wel wat moeilijk worden. Kreeg toen het advies om even langs de bouwmarkt te gaan en van dat isolatietape te kopen. Gedaan, erop geplakt en werkt prima. Zit op een rol, dus is zo vervangen mocht ik het weer kwijtraken.

    Succes!
  3. Ewout12

    Ewout12 New Member

    Ik denk dat ik weet wat jij bedoeld .
    maar mijn demper bedoel ik mee het blokje waar de brug in valt als ik dit zo goed zeg een rubberen blokje is dat en is los gebroken dus ik wou graag een nieuwe hebben. ze hebben het bij jan bols gelijmd maar daar heb ik niet het volle vertrouwen in!

    Mvg
  4. Beaub

    Beaub Member

    Ik denk nu ook dat ik begrijp wat je bedoeld. Ik zou in dit geval, mocht het bij de winkel niet lukken, een mailtje sturen naar de importeur (tenminste, ik denk dat hij importeur is...).
    Op de website van powerslide http://www.powerslide.com/shops/international-stores.html, zie je de contactgegevens van Erik Schaper: [email protected] . Misschien dat hij je verder kan helpen?
  5. 1997giorgio1

    1997giorgio1 Member

    Bij skate-dump.nl hebben ze ze nog! Heb er laast ook een paar gehaald.
  6. Ewout12

    Ewout12 New Member

    jongens is allemaal goed gekomen bent terug gegaan naar de verkoper en die heeft mij andere klaponderstellen er onder gezet en heb besloten dit seizoen er mee te rijden en volgend seizoen maar anderen te kopen.

Deel Deze Pagina