Leersumse veld

Discussie in '2017-2018' gestart door Bor, 8 feb 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Bor

  Bor Active Member

  Quarantenove vindt dit leuk.
 2. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  Klopt , de ijsbaan van de Doornse ijsclub is ook twee dagen open geweest maar slechts tot 12 uur.
 3. Wakrijder

  Wakrijder Member

  Leersumse veld nog niet beschaatsbaar. Alleen stroken oud ijs houden. Veel open water. Kun je echt niet wachten, dan kun je veilig krabbelen op strook 80 bij 5 eersteplas met 4cm ijs. Na richel 1 cm en poedelen. Gr
 4. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  De wind spelbreker.
 5. Wakrijder

  Wakrijder Member

  Vanmorgen even wezen kijken, slechter dan vrijdag. Wordt pas dinsdag.
 6. Wakrijder

  Wakrijder Member

  Vandaag op eerste plas gereden. Helft bereibaar, andere helft bevroren windwak. Ik verwacht dat morgen alles houdt. Voorwaarde is hele nacht matige vorst.
 7. De Goudsche Doorloper

  De Goudsche Doorloper Well-Known Member

  Vandaag om half 11 op de tweede plas van het Leersumse Veld geweest. In het begin goed te doen, maar toen het wat drukker begon te worden, zakte de één na de ander door het ijs. Gelukkig net op tijd er weer af gegaan. Er lag ook nog niet al te veel sneeuw. Hopelijk blijft de echte sneeuwval nog een paar dagen uit.
 8. Oxylus

  Oxylus Well-Known Member

  Vandaag van 10 tot 12 geschaatst op het Leersumse Veld. In het begin lag het ijs er goed bij. Later kwamen er wat meer scheuren in het ijs. Het ijs bleef overigens wel goed begaanbaar.
 9. Tonio

  Tonio Member

  vanmiddag geschaatst Leersumse Veld. Op de eerste plas (westzijde) volledige ronde mogelijk. 2 kleine wakjes maar zeer goed zichtbaar dus geen probleem. ijs redelijk tot goed. gezellige drukte wij vonden het goed te doen. Denk 150 op het ijs. ligt enigszins beschut in het bos, dat is wel prettig met de wind. niet op tweede plas geweest wel even gekeken. waren maar enkele schaatsers op lag wel dicht voor zover we konden zien. zie ook de schaatskaart van erik ekkel over 2e plas, het leek ons niet wijs.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina