Noorderrondritten / Iesbewies

Discussie in '2013-2014' gestart door proeme, 4 sep 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. proeme

  proeme Well-Known Member

  (verkeerde deelforum? excuus, ik weet niet waar het beter kan)

  Misschien een rare vraag zo in september met voorspellen van 30 graden deze week, maar bij een vriendin viel vandaag het Iesbewies voor de Noorderrondritten in de brievenbus en dat zette me aan het denken. Ik heb ook zo'n ding, en daar staat op 2011-2014.
  De winter van 2013/2014 valt daar sowieso in lijkt me, maar wat nou als de NRR in december 2014 gehouden worden? Telt dat dan nog? (niet dat ik daar op ga gokken, maar mijn denkhoofd kan het niet aan dat het geen antwoord weet)

  op het pasje van die vriendin staat trouwens ook 2011-2014, terwijl ik dacht dat een Iesbewies tot 3 jaar na aanschaf geldig was. Ze heeft zich pas afgelopen februari ingeschreven...
 2. Wroeter

  Wroeter Member

  Een late reactie, maar toch.
  Ik heb ook een Iesbewies 2011-2014. Op de bijbehorende brief staat dat het Iesbewies geldig is tot 1 december 2014. Wat mij betreft komt de Noorderrondrit dus de komende winter!
 3. proeme

  proeme Well-Known Member

  ah, dat is een duidelijk antwoord. Bedankt!


  en laat die NRR deze winter maar komen inderdaad. Ik ben wel weer toe aan natuurijs. Vorig jaar te weinig van kunnen genieten: blessure, sneeuw, werkverplichtingen, en dat terwijl de ijsperiode al niet zo lang was...
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina