sluitings data ijsbanen

Discussie in 'IJs' gestart door Bernard, 6 mrt 2006.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Half april zal het zeker niet worden, als we geluk hebben is de laatste dag 2 april maar er is ook kans dat het 18 maart al dicht gaat.
 2. pukkie

  pukkie New Member

  niet officieel

  maar volgens berichten blijft de ijsbaan in den haag iig tm 2 april open
 3. Lieke

  Lieke New Member

  Komt al weer veel te dichtbij, het einde van het schaatsseizoen :cry: Ik heb 't wel slim geregeld, de laatste 2 weken nog ff met een andere club ook nog meetrainen.. ik sta nu al 5 dagen achter me kaar op t ijs :shock: , daar kom k normaal niet aan :p nou kunnen we natuurlijk wel gaan fietsen, skeeleren, en al die droogtraining.. maar toch.. tis wel erg jammer :(
 4. rovar

  rovar New Member

  'T wordt wel weer afkicken:
  Valt het jullie ook niet op dat je nu aan het einde van het seizoen super in vorm bent, je techniek optimaal is, je gevoel met het ijs perfect is, je basishouding je tweede natuur is, je balans zelfs acrobatisch te noemen is, je timing vlijmscherp is, je toptijden rijdt en iedereen met volle snelheid inhaalt, kortom dat het allemaal vanzelf gaat, en dat je nu geconfronteerd wordt met het feit dat de banen sluiten, en je in september weer helemaal overnieuw kan beginnen???

  Erg frusterend :-(
 5. Krijn

  Krijn Member

  Dat noem je opbouwen naar een vorm...voor schaatsers die geen NK's rijden zijn de maanden februari en maart de belangrijkste. Namelijk de meeste kampioenschappen, wedstrijden in heerenveen en de bekende toernooien. Als je hier goed wilt rijden moet je pas op het einde in vorm zijn...en daarna heb je weer 11 maanden om er naar toe te werken!
 6. Reitse

  Reitse Active Member Medewerker

  Dat gevoel heb ik altijd zo half september... als ik dan op het ijs kom valt het zo enorm tegen ;)
 7. Marloes

  Marloes New Member

  Vanavond is het voor mij de laatste keer op het ijs en tevens de laatste les.

  Er is mij nu wel aangeboden om 25 maart een klein wedstrijdje (niet officieel) mee te doen. Dit is dan 2x een 500 meter. Denk dat ik dat nog ga doen...

  Maar goed ik dacht zodra de ijsbaan officieel dicht is, is het ijs ook gelijk weg, maar blijft in Utrecht dus tochtot 25 maart liggen
 8. Marloes

  Marloes New Member

  De ijsbaan is nu 1 dag dicht en volgens mij zijn ze al bezig om het ijs te laten smelten (of hoe ze dat ook doen.)

  Kijk maar op www.vechtsebanen.tk

  Nu 3 uur geleden was de 400 meter baan nog helemaal mooi glad en nu lijkt er wel een hele grote plas water op te liggen. Of zie ik dit verkeerd?
 9. Lieke

  Lieke New Member

  daar lijkt ;t wel op...
 10. umpire

  umpire Member

  Woensdag laatste training..... :(
  Misschien zaterdag nog supersprint, 7e reserve....... :( :(
 11. Krijn

  Krijn Member

  calgary sluit haar baan om zaterdag 25 maart...na de laatste 100 meter gaat de vriesmachine uit...en de volgende dag staat heel de hal vol met pool tafels!!!
 12. MargotBoerFan

  MargotBoerFan New Member

  weet iemand wanneer zoetermeer stopt?

Deel Deze Pagina