Tourploeg 2013

Discussie in 'Wielrennen' gestart door Sabine, 25 jun 2013.

 1. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Is er nog behoefte om dit spel te spelen met tourliefhebbers? Als je mee wil doen pm me dan je mailadres! Dan nodig ik je uit voor de schaatsforum-pool.
 2. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  De poule bestaat nu uit 2 deelnemers ;) verder geen interesse?
 3. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik doe intussen al aan 4 pouletjes mee, ik vind nog een poule een beetje te veel worden. :wink: Maar met de VSS doe ik natuurlijk al wel mee.
 4. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  Nee, het is niet meer gelukt.
  Bij zo'n andere pool heb ik nog met een beperkt budget renners moeten 'kopen'. Wat een gepuzzle is dat zeg !

  Bij de telegraaf toch wel een schande ! Kon je daar 'gratis' meedoen, dus ik vul alles in, een ploeg van negen renners (dacht ik) en een reserve.
  Per dag kon je uit die tien een negental selecteren, dus zet je daar uiteraard een klimmer of een sprinter even op het reservebankje.

  Maar dan !
  Voor 'slechts' € 3.99 werd je VIP-lid, en mag je dus nóg een reserve aan de ploeg toevoegen !
  Volgens mij is het absoluut onmogelijk om met een gestripte ploeg een volle ploeg te verslaan. Of je zou heel erg andere namen moeten noemen, die het ook allemaal goed doen. Maar iedereen heeft in zo'n pool Sagan en Froome en Cavendish en Contador. En terecht. We zien het in ons VSS ook.
  Het gratis tourspel is daarmee een farce. Het gaat mij niet om die 4 euro, maar om het feit dat ik uit principe niet aan die loterijen meedoe.
 5. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Ja, daar heb je helemaal gelijk. Bij andere sites (Tourcoach bijvoorbeeld) heb je ook een betaald account met voordelen, maar dat zijn geen voordelen direct in het spel zelf. Misschien trouwens een idee voor op het Schaatsforum Voorspel Spel? Je mag nog steeds gratis meedoen en één gratis inzending insturen, maar voor €2,50 mag je je inzending alsnog wijzigen. :twisted:
 6. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  erger nog: betaalde tourspellen organiseren mag helemaal niet. Omdat de T. een feitelijk betaald spel organiseert, doen ze iets illegaals.
 7. Berry23

  Berry23 New Member

  Meen je! Dat vind ik wel apart hoor.. Als jij je eigen spel wilt hebben moet dat toch gewoon mogen?
 8. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Online gokken wordt binnenkort legaal in Nederland.

Deel Deze Pagina