Transfertopic 2018-2019

Discussie in 'Lange baan' gestart door Hakkie2, 6 mrt 2018.

 1. Lorca

  Lorca Well-Known Member

  IKO reageerde ook ontkennend richting Stalenberg. Zou een aparte keuze zijn. Hoop eigenlijk nog steeds op een overstap naar team Anema zodra die een sponsor hebben. Past qua type schaatser ook beter dan in de Allroundploeg van Kolder. Al zou Wüst misschien wel een betere mentor voor Visser kunnen zijn, dan dat ze voor De Jong was. Visser staat volgens mij echt voor alles (lees: Ivanka) open.

  Edit: wat in bovenstaande post staat kan natuurlijk ook, maar dan hoop ik wel voor haar dat Jonker wat andere stayers inbrengt.
  Camila en EenBrabander vinden dit leuk.
 2. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Viktor Hald Thorup sluit aan bij het isu development team in Salt Lake City
  strawbale vindt dit leuk.
 3. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Wat ik al schreef. Alles wat over was van Plantina, was nog samen met Van Velde. 3 maanden sponsoring vind ik wel wat weinig. In de zomer maanden ligt haast alles plat.
 4. mi

  mi Well-Known Member

  Vanaf nu 3 mnd ben je de zomer toch weer voorbij? Dan zit je medio september en begint iedereen weer af te tellen met bijbehorende media aandacht en exposure voor de boeg..
  SprintMaster vindt dit leuk.
 5. Monique

  Monique Well-Known Member

 6. mi

  mi Well-Known Member

  Monique vindt dit leuk.
 7. Eelco

  Eelco Well-Known Member

 8. Spruit

  Spruit Active Member

  Als Esmee Visser naar IKO zou gaan dan komt ze op dat eiland terecht waar Joling juist net is vertrokken. Ik hoop dat er dan een aantal stayers meegaan, anders lijkt me dit sportief gezien een vreemde keuze..
 9. Paul Lamote

  Paul Lamote Active Member

  Die drie maanden is ook in tegenspraak met de aankondiging destijds van een periode van een jaar. Ik ben benieuwd wat er na die drie maanden gebeurt als de situatie met de sponsors niet verandert. Het lijkt er op dat de KNSB er vast op rekent dat er voor eind van de zomer nog wel nieuwe ploegen komen, hoewel dat langzamerhand toch wel een riskante gok lijkt te worden.
  Laatst bewerkt: 16 jun 2018
  chicagodude vindt dit leuk.
 10. nietswiet

  nietswiet Member

  strawbale en Lisan vinden dit leuk.
 11. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Maar in de zomer zal er weinig actie zijn vanuit sponsoren om dit voor te bereiden dus dan wordt het echt daags voor de eerste wedstrijd van het seizoen lijkt me.
 12. De Keizer

  De Keizer Well-Known Member

  Wie schaatsen daar komend seizoen nog meer? Wat doen bijvoorbeeld die schaatsers uit Taiwan?
 13. Joris180

  Joris180 Active Member

  Geld de KNSB trainingsgroep eigenlijk ook voor mensen met een A stutus die zelf uit een team zijn gestapt?
 14. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Het komt allemaal vooral over alsof Plantina een co-sponsor nodig heeft om verder te kunnen gaan, vandaar dat het vVelde team nog niet is. Hetzelfde geldt wellicht voor een evt. team rondom Wust/vBeek, of in ieder geval dat onderhandelingen daar nog niet rond zijn. De termijn van 3 maanden die genoemd wordt zal vermoedelijk zijn omdat de KNSB hoopt dat er in die tijd toch nog wat van de grond komt her en der.
 15. Paul Lamote

  Paul Lamote Active Member

  Er is plaats voor 10-12 rijders dus het zit nu vol en Team Anema zit er niet bij. Of dat laatste om principiële redenen is (werkloosheid is eigen keuze) of niet blijft gissen.
 16. Paul Lamote

  Paul Lamote Active Member

  De vraag is hoe realistisch dit allemaal is. De zoektocht naar nieuwe sponsors duurt nu al 3-4 maanden en concreet hebben zich in die tijd 0 nieuwe sponsors gemeld. Op een gegeven moment kom je dan op een punt dat je moet concluderen dat er domweg geen interesse is. Bedrijven met interesse zouden zich immers al lang gemeld hebben. En over enkele weken beginnen de vakanties en ligt het bedrijfsleven sowieso twee maanden half plat.

  Verder neem ik al die steeds weer opduikende verhalen over onderhandelingen met nieuwe sponsors voor Wust c.s., Plantina Sprint, Team Clafis 2.0, Team Anema, etc. niet serieus. Het blijkt allemaal keer op keer op niets gebaseerd te zijn.
  Laatst bewerkt: 19 jun 2018
 17. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Er zal best het nodige gebeuren achter de schermen. Nu echter de druk van de ketel is met het KNSB team, hoef je de komende 2-3 maanden al helemaal geen nieuws meer te verwachten. Eventuele sponsoren kunnen eerst nog even achterover leunen en kijken wie er goed de zomer uitkomen.

  Overigens lijkt het gerucht m.b.t. Esmee Visser dat Stalenburg verspreidde niet uit te komen.
 18. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Haar vriend..??
 19. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Misschien wil de fabrikant van sta-op-stoelen Prominent de nieuwe sponsor worden van Ireen Wüst, gonst rond.
  Ik snap dat je een Prominent plekje wil op een pak, maar het is nou niet bepaald de meest dynamische en verjongende sponsor...
  Maar goed, een sponsor is beter dan geen sponsor.
 20. frederica

  frederica Active Member

  Wat ik gelezen heb (oké, twitter, Jaap Stalenburg) is die deal vorige week afgeketst.

Deel Deze Pagina