Vandaag schaatsen JanDurkspolder

Discussie in '2014-2015' gestart door Quarantenove, 23 jan 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  Ik hoorde zojuist van de speakers vanaf de Weissensee dat er vandaag geschaatst zou kunnen worden op de JanDurkspolder. Kan iemand dit bevestigen of ontkennen??
 2. Oxylus

  Oxylus Well-Known Member

  Nog niet echt waar. Een paar idioten hebben vanochtend langs de randen een paar meter gegeleden waarbij ze voortdurend door het ijs trapten. Maar de media stond traditioneel alweer klaar om de eerste schaatser op natuurijs van het jaar weer vast te leggen.
 3. Ivan Swarts

  Ivan Swarts Member

  Zou het op de kleinere slootjes al wel mogelijk zijn om te schaatsen??? Of lijkt dit risico nog te groot, aangezien ik ook nog niet gehoord heb of er al natuurijsbanen open zijn. En toch wel erg veel zin heb om te schaatsen en niet te moeten wachten tot ik 18-02-15 weer naar zweden ga voor een week.
 4. Ivan Swarts

  Ivan Swarts Member

  Helaas was het dus nog lang niet mogelijk. Hopen dat het nog een beetje door blijft vriezen, zodat in ieder geval zondag de natuurijsbanen open kunnen. en dan verder kijken naar ECHT natuurijs. Alles is mogelijk alleen niet teveel naar de weersvoorspellingen kijken. paar nachtjes -10 ofzo.
 5. proeme

  proeme Well-Known Member

  wat mij betreft donderen we die weersvoorspellingen de prullenbak in en wordt het koud! Helaas vrees ik dat de weersvoorspellingen wel uitkomen en mijn wensen niet :(
 6. eoosterhof

  eoosterhof Member

  Een paar idioten en voortdurend door het ijs trappen?? Ik heb vandaag toch een mooi rondje kunnen schaatsen op de Onlanden bij Eelderwolde. Formidabel ijs en droge voeten gehouden. Wel erg mistig, maar dat was eind van de middag grotendeels verdwenen.

  Tuttifrutti vindt dit leuk.
 7. proeme

  proeme Well-Known Member

  oh crap, als ik dat had geweten... :O
  fransvanbakel vindt dit leuk.
 8. Oxylus

  Oxylus Well-Known Member

  Misschien dat je geen sportbril op had en dat daardoor je ogen zijn bevroren bij het schaatsen, maar goed gelezen heb je niet ;). Topicstarter vroeg op je kon schaatsen in de Jan Durkspolder, een gebied in Friesland. Daar was het regelmatig door het ijs trappen. Dat jij nou in een heel andere provincie hebt geschaatst..... tja, leuk natuurlijk, maar dat past beter in een andere topic. Leuk filmpje trouwens!
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina