Zijn mijn skeelers te groot?

Discussie in 'Skeeleren' gestart door Daniëldetoucan, 29 mei 2024.

 1. Daniëldetoucan

  Daniëldetoucan New Member

  Misschien is dit een hele domme vraag, maar ik skeeler regelmatig en elke keer krijg ik kramp in mijn voeten. Nu vroeg ik me af of dit zou kunnen komen door eventuele te grote skeelers. Iemand die een idee heeft?
 2. ReneW

  ReneW Active Member

  Dat zou kunnen. Maar is voor ons natuurlijk moeilijk te beoordelen. Kunnen meerdere dingen zijn.
 3. MJK

  MJK Member

  Ja te grote skeelers helpen niet mee om een goede houding aan te nemen. En ook niet om die houding vast te houden. Of misschien lukt die houding wel maar ben je continue kleine correcties met je voeten aan het maken om recht op de skeelers te blijven staan.
  Maar voor we je echt kunnen helpen moeten we toch meer weten. We kunnen twee routes bewandelen:
  1. Je vertelt welke skeelers je hebt met eventueel foto’s
  2. Je vertelt waar je woont zodat we je naar een speciaal zaak kunnen verwijzen. Deze winkels willen in mijn beleving echt wel tijd voor je maken ook al heb je niet meteen een zak geld voor het laatste en beste materiaal klaar liggen.
  Zelf heb ik Bont Jet schoenen. Die hebben voor mij de juiste lengte EN breedte maat. Deze zijn thermoplastisch en ik heb ze nu al wel 4x in de oven gehad om ze precies “naar mijn voet te zetten”. Gisteren had ik daar bovendien eerst MyFit voetjes in met daar overheen gewone dunne sokken. Dat zat heel aardig. Met sokken en veteren valt vaak nog een hoop te corrigeren.

Deel Deze Pagina