Esmee Visser

Discussie in 'Lange baan' gestart door JaapvdB, 15 mei 2018 om 14:38.

 1. JaapvdB

  JaapvdB Well-Known Member

  Duif vindt dit leuk.
 2. Paul Lamote

  Paul Lamote Member

  Ben benieuwd waar ze terecht komt, ik gok op Clafis. De rest van de ploegen is toch wat te veel ons-kent-ons inteelt om daar als buitenstaander tussen te komen.
  Laatst bewerkt: 15 mei 2018 om 17:45
  leenstrafan vindt dit leuk.
 3. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Dat is toch ook wat er zal gaan gebeuren? Er is toch al bekend gemaakt dat ze zeer waarschijnlijk bij Clafis aan zal sluiten zodra ze haar bachelor heeft afgemaakt?
 4. Paul Lamote

  Paul Lamote Member

  Dat was nog niet rond maar Jonker was vol vertrouwen dat ze er wel uit zouden komen. Omdat de rijders van Team Clafis op de loonlijst van Clafis zelf komen kan een overeenkomst voor beide partijen sowieso interessant zijn aangezien Clafis ook op pharma gebied actief is.
  Laatst bewerkt: 15 mei 2018 om 20:41
 5. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik vind het toch een beetje een akelig idee dat die leuke lieve Esmee bij die (in mijn ogen) akelige Anema komt. Maar nog altijd beter dan helemaal geen ploeg natuurlijk.
  Camila, mi en Spruit vinden dit leuk.
 6. SprintMaster

  SprintMaster Manager van De Sterke Diesels. Medewerker

  Dat is toch typische beeldvorming? Volgens mij is Esmee niet op haar mondje gevallen (zie dat NRC artikel) en weet ze wel wat ze wil. Anema vind het leuk om mensen de tent uit te lokken en probeert zo het maximale uit iemand te halen. Aan de andere kant kan hij ook juist de druk bij rijders wegnemen.
 7. Lorca

  Lorca Well-Known Member

  Als ik dat NRC-artikel lees dan lijkt Visser mij juist een typische Anema rijder. Kan zo in het rijtje Kleibeuker, Schouten, Bob de Vries, Hut etc. Aardige lui die geen moment kunnen stilzitten, absoluut niet tegen hun verlies kunnen en die zo nu en dan qua zenuwen het bijna niet meer houden. En ze is inderdaad ontiegelijk spontaan en ad rem.

  Lijkt mij een prima fit voor Clafis. Zeker sportief. Esmee lijkt mij echt te weinig snelheid te hebben voor een allroundploeg en zou een sterke aanwinst zijn in het marathonpeloton. Blijft zo ook lekker doortrainen met Dijkstra, kan achter jonge jongens aanrijden, proeven van snelle rondetijden van iemand als Bergsma en Hoolwerf en leren van de ervaring van Kleibeuker. Komt ook in een prima damesteam terecht met enerzijds talenten en anderzijds Olympische medaillewinnaars zoals zijzelf. Kan ook de 500m afkijken van Groenewoud en Schouten die prima kunnen sprinten, voor in het geval ze wil gaan allrounden.

  Buiten dat zijn er ook weinig andere gegadigden (buiten marathonploegen), dus hopen dat ze dadelijk tekent (voor zover ze niet al een principeakkoord bereikt heeft oid).

Deel Deze Pagina