Hakkie2
Well-Known Member
Ik wist niet zo goed waar het te plaatsen, dus dan maar hier.
Smeekens draagt de vlag bij de openingsceremonie. Prima keus.
Smeekens draagt de vlag bij de openingsceremonie. Prima keus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Nota: This feature may not be available in some browsers.
Ik wist niet zo goed waar het te plaatsen, dus dan maar hier.
Smeekens draagt de vlag bij de openingsceremonie. Prima keus.
Vanavond wordt duidelijk wie de Duitse vlag zal dragen: Eric Frenzel, Natalie Geisenberger, Claudia Pechstein, Christian Ehrhoff of Viktoria Rebensburg. Pechstein gaf in een interview met de ZDF aan dat ze graag de vlag zou dragen en dat ze het niet erg vond dat de openingsceremonie één dag voor de 3km is. Ze ziet de 3km toch als een 'opwarmertje'.
Anders doe je van die snijvaste hoezen over je schaatsen net voor de OSHavard Bøkko is ten val gekomen tijdens een trainingssessie en heeft zichzelf geblesseerd. Bøkko heeft zijn rechterenkel overstrekt en een kleine snee in de linkerenkel opgelopen. De snee is gehecht en de schade lijkt mee te vallen.
Het artikel staat achter een paywall. Wat staat erin?Kuiper en Bergsma denken dat het ijs in Gangneung sneller is dan vorig jaar.
https://www.volkskrant.nl/sport/eve...en-en-dan-vlug-terug-naar-het-hotel~a4566788/
Het artikel staat achter een paywall. Wat staat erin?
als Kramer de pers niet te woord wil staan, wie praat er dan in dit filmpje?Nuis, Roest en Kramer de pers niet te woord willen staan
als Kramer de pers niet te woord wil staan, wie praat er dan in dit filmpje?
https://nos.nl/pyeongchang2018/arti...-verbazing-wereldrecord-in-testwedstrijd.html
Achtergrondnieuws uit het AD: Ondertussen zorgt het Norovirus toch voor wat spanning. Zo heeft Marrit Leenstra met haar appartementgenoten afgesproken dat ze alleen nog de eigen WC gebruiken en pakt ze de tang waarmee ze het eten op schept met een servetje vast.
Tja, dat is wel leuk, maar het etenm van voedsel van een buffet, waarvan je niet weet hoe/door wie het is klaargemaakt brengt uberhaupt meer risico met zich mee. ALs je echt veiolig wil zijn dan maak je zelf je eten klaar, maar ja, dat is niet echt praktisch natuurlijk.