België, Aalter, Kraenepoel

Discussie in '2012-2013' gestart door mvanker, 18 jan 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Frozen

  Frozen New Member

  Ligt het ijs er dan zo slecht bij na vandaag dat er moet gewerkt worden? Ik zou morgenmiddag na school willen gaan schaatsen, maar ik wil zeker niet na een uur op de trein constateren dat het schaatsen toch niet lukt :(
 2. Frozen

  Frozen New Member

  't Is nu al officieel: er staat op de site van de gemeente Aalter dat het vanaf morgenmiddag verboden is te schaatsen wegens de te dunne ijslaag. (http://www.aalter.be/)
 3. rognic

  rognic New Member

  Wegens vorst overdag is Kraenepoel terug open.
 4. seppe

  seppe Active Member

  Is het dan gisterennamiddag effectief toegebleven? Misschien maar best, want op woensdagnamiddag is het een sleefestijn. Ikzelf ben naar Oostburg geweest (schaatsen slijpen + nieuwgeveegd ijs testen). Ijs lag super iets na de middag, tegen de avond zaten er op bepaalde plekken redelijke venijnige 'diepe' scheuren, zelfs een keer op mijn smoel gegaan :( :lol:

  Zijn er overigens geen ideeën om dit weekend net zoals enkele jaren geleden een Vlaams Kampioenschap Natuurijs te houden? Mooie reclame voor de sport.
 5. drwbe

  drwbe New Member

  Het is open gebleven. In het terugkeren van Oostburg ook even gepasseerd (rond half 5) en zag behoorlijk wat volk :)
 6. rognic

  rognic New Member

  Aan al de ijsvegers een grote dank voor hun enorme inzet om ons weer prachtige dagen van natuurijs te bezorgen.Hopelijk nog een 2°vorstperiode.
 7. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  couldn't agree more!
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina