De NOS, en hoe ze het doen.

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Sabine, 10 jan 2010.

 1. Duif

  Duif Well-Known Member

  Eens. Ik vond het gisteren ook al verschrikkelijk slecht in beeld gebracht. Geen touw aan vast te knopen. En steeds al die beelden van het publiek voegt ook niks toe.
  Verlang terug naar Martijn Lindenberg.
  Khlebnikov vindt dit leuk.
 2. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Om ook even iets positiefs te noemen: Ireen Wüst is een erg goede en prettige analist!
  Trymare, ZeeKoei, kernploegfusie en 4 anderen vinden dit leuk.
 3. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Daarom zit ik liever in het publiek, kun je zelf bepalen waar je naar kijkt. Al ben ik blij dat ik er nu niet ben. Uitverkocht (waarschijnlijk weer met veel gratis kaarten). Stoelen op staantribunes, waardoor minder kaarten voor de goedkopere staanplaatsen en meer voor duurdere zitplaatsen. Blij dat ik thuis kan kijken.
 4. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Alles liep vrij goed met de livestream. Toch één punt wat me dit weekend erg opviel: tot zeker drie keer toe (2x tijdens de 10 km) presteerde de regie het om van een moeilijke wissel twee lange herhalingen te laten zien. Daardoor misten we de volgende doorkomst en waren we meer dan een halve minuut verder. Van het meest discutabele moment van het weekend heeft men dan weer geen preciese beelden ...
 5. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  Ja, ze hadden de finish van het WK veldrijden ook niet goed in beeld.

  Verder livestream OK. Alle ritten, hier en daar interviews, beetje dweilpauze-sfeer meekrijgen. Wie heeft al het gebabbel tussendoor gemist?
 6. JJS

  JJS Active Member

  Ik heb eigenlijk alles gemist, was zelf aan het schaatsen
 7. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Ik had het gebabbel tussendoor wel prettig gevonden, het maakt zo'n uitzending toch wel een beetje compleet. Nu voelde het meer als een stel losse afstanden in plaats van een compleet NK.
 8. MAB

  MAB Active Member

  Ik vind Michel Mulder ook echt een aanwinst op de korte afstanden. Hij is rustig, duidelijk, en hij ziet alles. Je merkt dat hij de meeste schaatsers echt goed kent en hij kan precies voorspellen hoe hard ze openen etc. Mooi om hem er bij te hebben.
  kernploegfusie vindt dit leuk.
 9. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Het helpt dat hij nog maar pas gestopt is. Van het vaste trio is de meest recente schaatser Martin Hersman, en hij is ook al 20 jaar geleden gestopt. Jong nieuw bloed is goed.
 10. MAB

  MAB Active Member

  Ja tuurlijk en hij is ook trainer geweest bij Reggeborgh dus dat helpt ook. Ik hoop dat hij blijft.
 11. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Ik vond Michel slecht te verstaan op vrijdag. Al was het geluid überhaupt niet goed afgesteld toen. Zondag was het al een stuk beter.
 12. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Zoals ik al eerder zei vind ik Mulder qua commentaar echt wel een aanwinst, alleen vind ik zijn stemgeldui niet heel prettig. Maar ja, je kan niet alles hebben. Liever zo dan iemand met een prettig stemgeluid die niks zinnigs te melden heeft.
  kernploegfusie, proeme en Thijs1410 vinden dit leuk.
 13. Jaco

  Jaco Active Member

  Dat viel mij ook op vrijdag en zaterdag. Het klonk alsof de commentatoren en de speaker in het stadion bij elkaar aan tafel zaten en ieder zijn eigen ding deed, dwars door elkaar heen. Was lastig te volgen.
 14. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Niets mis met Mulder. Maar vier commentaren voor een Nederlands kampioenschap vond ik wel heel erg veel van het goede. "Van onze belastingcenten" zou ik er bijna achteraan zeggen, maar zo zit ik niet in elkaar. :)
 15. mi

  mi Well-Known Member

 16. tostiees-31

  tostiees-31 Well-Known Member

 17. VorstM

  VorstM Well-Known Member

  Mjøsaman vindt dit leuk.
 18. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Gezien de eerdere berichten, en mijn eigen (beperkte, maar toch) ervaringen met Mart SMeets, zou het me niet verbazen als Smeets ook niet bepaald okselfris is qua lomp/mysogien gedrag. STerker nog, het zou zomaar Smeets kunnen zijn waar De Vries het over heeft.

  Edit: voor de duidelijkheid, ik heb geen flauw idee, hij kan ook zomaar 1 van degenen zijn die heel integer en keurig was.
  Laatst bewerkt: 13 mrt 2023
 19. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

 20. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Jammer...
  Er blijkt toch een vrij naar subwereldje te bestaan binnen de wielerwereld vwb omgang met vrouwen. Zie ook de verhalen van Dekker over Boogerd en co. tijdens hun carriere.

  Edit: laat ik niet naief zijn en me beseffen dat zon'n subwereldje waarschijnlijk in bijna elke sport en elk vakgebied bestaat, hoewel her en der wat extremer.

Deel Deze Pagina