De NOS, en hoe ze het doen.

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Sabine, 10 jan 2010.

 1. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  Haha, de Mart was toen al 70, denk ik. Lijkt me niet dat die de hele dag nog met vrouwen bezig is. Bovendien heeft hij geen rijbewijs. (*Hoewel Marijn de Vries natuurlijk ook een prima chauffeur kan zijn*).

  Maar goed, het lijkt me wel een cultuur waar de gevestigde namen rustig blijven zitten, er niet geevalueerd wordt en wetsovertredingen ook geen probleem gevonden worden. Zo bleek maar weer vorig weekend.
 2. mi

  mi Well-Known Member

  Het lijkt mij vooral een cultuur van een sterke apenrots waarin je zelf alleen hogerop kunt komen als je het spelletje van de opperapen meespeelt. Het gaat over gunnen en macht. Niet over kwaliteit en reflectie op eigen handelen.
  Dat zie je ook terug in (een deel van) de reacties: de sportredactie die aanvankelijk 'op termijn' aftreedt en het 'het was gewoon een grap, sorry als daar aanstoot aan genomen is'.
 3. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Leg je nu echt een link tussen het grensoverschrijdende gedrag en de angstcultuur op de redactie en de 'wetsovertreding' van het missen van een paar ritten bij het WK afstanden alsof dat dingen van dezelfde grootte zijn? Of begrijp ik je post niet?
  proeme en chicagodude vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina