Dromen over schaatsen en schaatsers

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door leenstrafan, 23 jan 2009.

 1. JohnZero

  JohnZero Well-Known Member

  Misschien komt het wel omdat Leenstra met een Italiaan is getrouwd en veel Italianen zijn nog zeer gelovig, en het Vaticaan ligt in Italië, dus wellicht heb je al die ingrediënten allemaal bij elkaar tot een droom verweven waardoor Leenstra opeens een gelovig persoon is.


  Ik droom zelf nooit over schaatsen, althans niet dat ik weet, de mens heeft meerdere droomfases en sommigen herinneren zich alle dromen van die nacht terwijl anderen zich alleen de laatste droom herinneren, ik herinner mij vaak ook alleen de laatste.
  fransvanbakel vindt dit leuk.
 2. dsdevries

  dsdevries Active Member

  Als je droomt, dan zijn je hersenen bezig met het processen van informatie en het correct rangschikken en opslaan/verwijderen ervan. Laatst is zelfs vastgesteld dat het lichaam letterlijk synopsissen bijknipt tijdens te slaapt. Het dromen is een essentieel gevolg van dit process, maar biedt buiten de slaap totaal geen doel meer. Sommige mensen onthouden hun dromen, anderen zijn ze 2 uur later al weer vergeten. Waar het om gaat is dat als je de volgende ochtend wakker wordt je al je gedachten weer netjes op een rijtje hebt. Het feit dat jij gelijk beseft dat jouw droom klinkklare onzin is geweest, betekend dat jouw hersenen je werk prima hebben gedaan die nacht!
 3. kritischkijker24

  kritischkijker24 Well-Known Member

  natte dromen over schaatsers hebben ?
  mijn hemel
  ik ben groot fan hoor maar dat gaat mij te ver
  maar goed ieder zijn ding zullen we maar zeggen :rolleyes:

Deel Deze Pagina