Gezocht: tester met MyLaps transponder en Android Watch met hartslagfunctie

Discussie in 'Aangeboden/Gezocht' gestart door vinklaps, 29 jul 2020.

 1. vinklaps

  vinklaps Member

  Beste Test(st)er,

  Ik ben op zoek naar iemand (schaatser/skeeleraar/baanfietser) met een MyLaps transponder en een Android Smart Watch met hartslagfunctie. Ik heb een RondenTeller app gemaakt voor Android Smart Watches en wil deze graag laten testen.

  Luc - VinkSite.com

  NB1 De RondenTeller voor de Apple Watch is al beschikbaar - kijk maar op mijn site of in de Apple Store.
  NB2 De RondenTeller voor Garmin is ook beschikbaar - kijk maar op mijn site of in de Garmin Store.
 2. dsdevries

  dsdevries Active Member

  @vinklaps Hoi Luc, Ik heb een vraagje over de RondenTeller voor de Apple Watch. Zou je Het zo kunnen maken dat wanneer je op stop drukt in de workout, de hartslag als onderdeel van de workout wordt opgeslagen? Nu ziet Strava het namelijk niet als een workout die je zou kunnen importeren.
  Nog mooier zou zijn als de RondenTeller app bij het opslaan ook gelijk de GPS data van vinksite download en opslaat zodat je die niet apart nog zou moeten downloaden.

  Het zou echt super zijn als de app automatisch je hartslag zou kunnen mixen met je rondetijden zoals dat nu ook via een omslachtige manier kan via Vinksite. Nu moet je namelijk je hartslag meten met de fitness app van Apple. Die workout importeren in Strava. Dan deze workout in Strava wijzigen naar Schaatsen. Dan naar Vinksite om de hartslag data met de rondetijden te mixen. Vervolgens die workout weer importeren in Strava en dan die andere workout weer verwijderen in Strava.
  Volgens mij heb jij alle technologie en kennis in huis om dit tot een geweldige ervaring om te toveren!
  Groet,

  Daan
 3. vinklaps

  vinklaps Member

  Hoi Daan,

  Ik ben bezig om de hartslag van Apple Watch direct te koppelen aan de Laps -app en dan wordt de hartslagdata automatisch geladen.
  Op deze manier zijn al die handelingen niet nodig en wordt een goede gebruikerservaring gerealiseerd.
  Even afwachten nog...
  Gisteravond en vandaag waren de MyLaps-servers down en konden mijn apps ook geen rondentijden laten zien op de smartwatches.
  Ik heb erachteraan gebeld en MyLaps heeft het vanmiddag opgelost.
  Het lijkt dat alleen het laatste deel van je rit vandaag is gelukt.
  Ik ga ervan uit dat het de volgende keer wel goed gaat, en mogelijk dat dan je hartslag automatisch wordt geladen.

  groeten, Luc
  VinkSite.com
 4. dsdevries

  dsdevries Active Member

  Top @vinklaps dat je er zo bovenop zit!
  Ik kreeg gisteren idd pas halverwege mijn sessie de actuele rondetijden door. Ik dacht dat het aan de app lag, maar het lag dus zoals gewoonlijk weer eens aan MyLaps! Als ik nu op Vinksite kijk, dan zie ik idd dat er gedeeltelijk hartslaggegevens beschikbaar zijn. Ik ga het vandaag nogmaals proberen. Hopelijk gaat het nu helemaal goed!

  Ik ben overigens frontend developer van beroep en heb daarnaast ook Java en Swift kennis. Als je wilt kan ik je hier en daar wellicht helpen. Stuur maar en pb.
  vinklaps vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina