Lekkerste schaatser m/v

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Lars-Lover, 20 okt 2008.

 1. sojong

  sojong Member

  Het verbaasd me een beetje dat niemand Mark Tuitert noemt. Oke, smaken verschillen, maar dat is toch een mooie jongen?
 2. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Het klinkt misschien een beetje vreemd uit de mond van een vent, maar Mo Tae-Bum heeft een leuk koppie. Van alle Aziatische mannen vind ik hem toch wel de knapste.

  Dit is een beetje gekke foto, maar beter kan ik zo snel niet vinden.
  [​IMG]
 3. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik vind hem helemaal niet mooi, hij heeft een grote neus en immense wenkbrauwen, en zijn kapsel vind ik ook helemaal niets. Zijn ogen zijn wel mooi, dat dan weer wel. :roll:
 4. Reitse

  Reitse Active Member Medewerker

  @leenstrafan: waarom zou dat raar klinken uit de mond van een man?
 5. Alwin72

  Alwin72 New Member

  Met de mannelijke schaatsers heb ik niks (afgezien van de bewondering dat ze zo hard rijden...) maar er rijden toch wel een paar leuke schaatsters rond. Deze bijvoorbeeld:

  [​IMG]
 6. Reitse

  Reitse Active Member Medewerker

 7. casselt

  casselt New Member

  daar is idd niks mis mee XD
 8. sojong

  sojong Member

  hahaa, dat is wel waar, van de neus en de wenkbrauwen. Blijkbaar is dat iets wat ik aantrekkelijk vind (ik kijk nu naar mijn vriend...hm, ik herken een patroon....). Ik vind mark een leuke kop hebben als hij lacht.
 9. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Hege Bøkko is inderdaad een mooi meisje! Ik vind haar ook meer uitstraling hebben dan haar broer ;)
 10. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Het is niet de eerste post in dit topic over Marrit, ook niet door mij, maar toch.

  Marrit heeft zo'n ontzettende leuke mond! Als je het na het typen terugleest klinkt het lachwekkend, maar het is gewoon waar. Marrit heeft gewoon een hele mooie mond. Bla bla. Zwijmel zwijmel. Bla bla. Kijk het eens na op een hi-res foto of een tv-interview, van die schattige afgetekende iets uitstaande lippen. Bla bla. Zwijmel zwijmel. Bla bla.

  Mijn ouders wilden een brief gaan schrijven naar Marrit, maar een brief met "onze zoon van 25 is heimelijk verliefd op je" zou volgens hen de waarschijnlijk de indruk wekken dat ik ehm ja, een heel speciaal kind zou zijn... :wink:
 11. xRedStar

  xRedStar New Member

  NL: WOH, mark tuitert
  Europa: Havard Bokko!! Frederik van der Horst & nog heel veel andere nooren
  Buiten europa: Joey cheek, denny morrison & kipcarpenter
 12. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  Ik vind Hege ook een mooi meisje ja! En dat laatste daar ben ik het ook wel mee eens opzich ja hoewel ik Håvard toch ook wel erg leuk vind ;) Vind wel dat hij steeds meer uitstraling begint te krijgen en daardoor word ie wel nog leuker ook!

  Ik las dit weekend op een ander forum dat de eerste Noor die ik echt ben gaan volgen en mede daardoor ook andere Noren ben gaan volgen het Noors kampioenschap Allround als zijn laatste wedstrijd reed :( In 2004 was ik samen met globeskater in Inzell voor de Worldcup en zag ik opeens 3 Noren inlopen langs de baan. De middelste kende ik niet maar vond ik gelijk heel leuk en schattig. Ze gingen TP rijden dus wij op de startlijst kijken en de onbekende moest dan Odd Borgersen zijn want de andere 2 op de lijst kenden we al (Andersen & Ervik). Wij hem tijdens de race heeel hard aanmoedigen met ''hup Odd!!!''. Komen we een week later in H'veen en is hij er weer. We staan dan bij andere vriendin die de Noren al wat langer volgt en ons niet snapt als we enthousiast over Odd vertellen. FF later zijn dan alle Noren aan het inrijden en komen we erachter dat onze leuke schattige Noor geen Odd is maar Preben Kristensen! Het bleek dat Odd in Inzell ziek was en daardoor geen TP had gereden maar dat was niet op de startlijst veranderd ;) Maar in Heerenveen toen Preben maar ff met zijn echte naam aangemoedigd en daarna gelijk ff gezellig met hem gepraat en later in café ook nog ff en toen vond ik hem helemaal geweldig :D Helaas was dat ook gelijk de laatste WC die hij reed en heeft ie daarna niet meer echt progressie kunnen maken en een paar X onterecht niet geselecteerd.. Maar altijd nog leuk contact met hem gehouden en vind het toch wel heel jammer dat hij nu gestopt is. FF nog foto erbij van toen ;)

  [​IMG]
 13. nino

  nino Member

  Tja, heimelijk kun je dit nauwelijks meer noemen. Maar ehm, ik denk dat Leenstra inderdaad een heel mooi meisje / hele mooie vrouw is. Je zult wel niet de enige zijn.
  Wat vond je trouwens van dat laatste interview met haar, nadat ze de 1500 op de NK allround gewonnen had. Uit haar interviews van heel lang geleden herinner ik me een veel vrolijker en onbevangener Marrit. Twee jaar ouder en wijzer natuurlijk, maar vindt jij haar nog even mooi & geweldig?
 14. nino

  nino Member

  Ik vond trouwens die Mathieu Giroux, zoals hij na de winnende TP-race op de OS onder zijn schaatspakcapuchon vandaan kwam, ook wel errug leuk.

  @tuttifrutti
  Ik wist gewoon even niet over wie je het had, dus ben ik gaan googlen op Preben Kristensen. Dan blijkt er een oude filmster te zijn die zo heet. Dan maar verder in het Nederlands gezocht: eerst die filmster, dan een midgetgolfer. De derde hit, en dus de eerste over jou favoriete schaatser is een schrijfsel van jou!
 15. Tuttifrutti

  Tuttifrutti Well-Known Member

  hahahaha grappig! :D en vind het niet raar dat je zo niet wist wie het was want naast die 2 worldcups in 2003/2004 dat ik hem dan gezien heb heeft ie geen internationale wedstrijden meer gereden..

  Nu Leenstrafan over brieven begint...(Vind Marrit trouwens ook mooi meisje met leuke uitstraling)... paar vriendinnen van mij hebben paar jaar geleden X brieven naar All you need is love geschreven voor mij en Preben :p Niks mee gebeurd verder, gelukkig maar mss want vond het doodeng anders ;)

  en die Mathieu Giroux, daarvan snap ik ook wel dat je die leuk vind! Die heeft wel wat idd!
 16. Monique

  Monique Well-Known Member

  Welnee joh, is doodnormaal, gewoon doen zo'n brief! En wat doet leeftijd er toe, nietwaar?! :wink:
 17. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  [​IMG]

  ik wist het al iets langer ;-)
 18. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ik heb die brief nog ergens :D :D :D

  Nou ik blijf bij mijn voorkeuren die ik ooit eerder in het topic heb genoemd ;)
 19. Lars-Lover

  Lars-Lover Active Member

  Haha coole actie van die brief naar 'All you need is love'! :D En ook dat idee van Leenstrafan's ouders is wel erg grappig! :p
 20. Schaatsfan86

  Schaatsfan86 Active Member

  Giroux doet mij dan weer écht he-le-maal niks. Grappig, dat smaken zo verschillen.

Deel Deze Pagina