Molenpolder Utrecht

Discussie in '2017-2018' gestart door Oxylus, 20 jan 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Oxylus

  Oxylus Well-Known Member

  Vandaag geschaatst op de Molenpolder bij Utrecht. Andermaal bewijst deze plek een van de snelste plekken te zijn waar je kan schaatsen. Ongeveer 50 man op het ijs. Het was een beetje krakerig, maar er was nauwelijks water te zien opo het ijs en geen wakken, dus niemand was er nog doorheen gezakt. Ik ben geen waaghals, dus gelukkig voelde het allemaal veilig vandaag. Heerlijk geschaatst op de verschillende kanalen.

  Voor wie het niet kent, meer info waar je zijn moet, zie: http://sport.infonu.nl/overige-spor...atuurijs.html#1-molenpolder-provincie-utrecht
 2. Schaatsmuis

  Schaatsmuis New Member

  Vandaag 21-1-17 geschaatst. Mooi ijs, lekker weer. Krakend ijs breekt niet, zeggen ze toch?

  Opgestapt bij westbroekse binnenweg, tienhoven.

  Morgen zeker weer!
 3. ulrik

  ulrik New Member

  Op een klein stukje is er schaatsbaar ijs. (Eind van de ochtend op 28 feb, errrugg koud met de wind).
 4. BvdRee

  BvdRee New Member

  Vanochtend waren een aantal trekgaten sterk genoeg, bij elkaar denk ik 1-2 km. Wel opletten, her en der wakken en nog enkele mensen door het ijs. Later op de ochtend kwamen snel meer mensen en ging de kwaliteit van het ijs snel achteruit.
 5. schaatsmier

  schaatsmier New Member

  Gisteren heerlijk geschaatst op Molenpolder, weinig last gehad van de wind door de beschutte ligging. Wel goed oppassen voor wakken en slechte doorgangen!. Opgestapt bij Oudedijk/Westbroeksebinnenweg. Vrijwel dat hele gebiedje ten oosten van Nederrijnse vaart kunnen schaatsen. Het was ook best druk.
  Quarantenove vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina