NK Allround en Sprint, Heerenveen, 24 en 25 februari

Discussie in 'Lange baan' gestart door Yuskov, 19 feb 2024.

 1. mi

  mi Well-Known Member

  Wat heb ik genoten van dit toernooi! (In de auto, lang leve onbeperkt internet!). Met als hoogtepunt toch het NK sprint bij de mannen. Die blije kop van Nuis, dat zelfvertrouwen in die interviews. Echt heerlijk! Hij lijkt zoveel lol te hebben in deze fase van zijn carrière, het deert hem niet zo dat er anderen aankomen, vindt het alleen maar mooi. Staat uitgebreid stil bij het afscheid van iemand die nooit zijn ploeggenoot was, neemt de tijd, lacht wat af en knalt er een waanzinnige 1000m uit. Je zag al op het eerste rechte stuk hoe verbeten en goed hij was, rake klappen.
  De sfeer in huize Beune-Nuis zal goed zijn de komende weken!
  Ko Savabli, Duif en G1ant vinden dit leuk.
 2. zorro

  zorro New Member

 3. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Uitgelezen (en wellicht laatste) kans dan voor Nuis om toch nog WK sprint te worden gelet op zijn huidige vorm. Geen appeltje eitje natuurlijk maar redelijk kans heeft hij misschien dan wel.
  Duif vindt dit leuk.
 4. Duif

  Duif Well-Known Member

  Doet Laurent Dubreuil mee ? Die zal op gerechtigheid azen na zijn gedwongen afhaken twee jaar geleden terwijl hij aan de leiding stond.
  Ko Savabli en Asterisk vinden dit leuk.
 5. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Dubreuil is wel echt een voorname concurrent ja, net als Shinhama en dan idd De Boo en zelfs Wennemars wellicht. Ik verwacht niet direct wonderen van De Boo en Wennemars in hun eerste 'echte' jaar, maar je weet nooit.
 6. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Dit wordt het vijfde seizoen sinds de overkapping van Thialf dat er geen baanrecord is gereden op een van de tien klassieke afstanden. Na seizoen 1989/1990, 1994/1995, 2008/2009, 2016/2017 komt 2023/2024 als baanrecordloos jaar.
 7. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  En als je die 3 kilometer voor mannen meetelt is dit het eerste seizoen zonder baanrecord sinds 94/95. Er is met 24.45 dit seizoen dan wel weer een baanrecord ronde gereden bij de mannen, al is dat natuurlijk compleet onofficieel.

Deel Deze Pagina