Registratie op het Forum

Discussie in 'Over het forum' gestart door Sjoerd, 28 aug 2004.

 1. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Schaats-forum.nl bestaat uit verschillende fora. Voor de meeste fora moet je jezelf eerst registreren.

  Het forum "Aangeboden/gezocht' is openbaar.

  Als je jezelf eerst registreerd heb je meer mogelijkheden dan als 'gast'. Zo kun je b.v. eerder geplaatste berichten verwijderen of aanpassen.

  Verder 'reserveer' je je naam en kan een ander dus niet onder dezelfde naam berichten posten.
 2. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Vind ik een goeie zaak, die splitsing. Het is wat mij betreft niet nodig dat je je overal voor registreet, dat jaagt alleen maar mensen weg. Maar dat je dat voor sommige prikborden wel wilt, kan ik begrijpen. Dat helpt ook bij het buiten de deur halen van ongewilde mensen. En in de VSS ontmoedigt het ook om onder meer namen mee te doen. Zoals Krizz vorig jaar deed maakt het niet uit, maar nu er prijzen op het spel staan moet je niet hebben dat iemand onder 10 namen meedoet. Dat kan nu nog wel, maar het kost in ieder geval veel meer tijd.
 3. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  En ik deed het al redelijk snel openbaar...

  denk dat Eric wel weer op zal duiken als het weer weer kouder word...

  hmmmm LakePlacid..waar blijven de tijden...


  greetz Krizz

  straks (= zondagochtend) ff een ruime 50 km offroad op de MTB 2x montferland rijden...moet toch ook weer goed aan de start komen.
 4. pad

  pad New Member

  we zitten inmiddels op 199 leden!
  mijlpaal op komst! 200 leden!
 5. Mark

  Mark Active Member

  Maar daar zitten ook een heel aantal in-actiefe leden bij.
 6. Helmud

  Helmud New Member

  Ja, dat valt mij ook op. Een heleboel mensen melden zich aan, posten eens wat (of zelfs dat niet) en zie je daarna nooit meer iets van. Misschien kun je ze als beheerder een mailtje sturen als je lange tijd niet actief bent geweest ofzo. En als ze niet meer geinteresseerd zijn, dat de mogelijkheid bestaat om op te zeggen, dan krijg je wel een beter zicht over het aantal actieve gebruikers van het forum.
 7. pad

  pad New Member

  dat is een goed id ja, bij hotmail moet je ook eens in de zoveel weken een keer je mail checken, kan hier bijvoorbeeld ook eens in de maand of eens in de twee maanden..
 8. sharky

  sharky New Member

  Maakt het heel veel uit of er gebruikers zijn die zich wel registreren maar niets plaatsen. Het gebeurt op alle forums. Als je wilt weten wie de actieve leden zijn ga je naar de gebruikerslijst: sorteren op "Geplaatste berichten" in aflopende volgorde.
  Er zijn nu eenmaal mensen die maar af en toe iets plaatsen, waarom zouden die om de haverklap moeten herregistreren dat jaagt mensen alleen maar weg.
 9. Helmud

  Helmud New Member

  Je kan het ook zien, dat ze misschien wat uitgedaagd worden om eens wat vaker iets te posten. En je kan een forum ook zo maken dat gasten ook een 'gastnaam' kunnen wegzetten bij een post. En dan staat eronder gast. Dat maakt het geheel van (actieve) leden wel eerlijker en overzichtelijker

Deel Deze Pagina