RiCkJuH

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door RiCkJuH, 29 nov 2004.

 1. RiCkJuH

  RiCkJuH New Member

  Tjsah... ben benieuwd of er eigenlijk weleens iemand hierzo kijkt, dus als je jezelf geroepen voelt om hierop te antwoorden -> gerust doen :mrgreen:
  Nou ok, ik ben Rick, 17 jaar oud en schaats nu een kleine 3 jaar bij SSVB (Breda). Voor de rest kan je me in de zomer op de racefiets vinden bij Jan van Arckel. Dat was het wel zo'n beetje met de belangrijke info :lol:
 2. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Heee,

  Rijd je ook wedstrijden?? zo ja PR's??

  of weten G1ant, Cyclad, Mark me alles al te vertellen op voornaam en club?

  Krizz
 3. Rick

  Rick Ex-moderator Medewerker

  Welkom op het schaatsforum, naamgenoot! :)

  Vraag me nu eigenlijk af of je in eerste instantie niet hebt geprobeerd om ook 'Rick' als gebruikersnaam op te geven. Die was dus al bezet. :wink:
  Een van de vele voordelen van dit nieuwe forum dus dat je gebruikersnaam uniek moet zijn, kan er ook niemand meer 'zieke' berichtjes onder jouw naam posten. Dit bedoel ik in het algemeen, dus niet persoonlijk opvatten, hoor! :D
 4. Cyclad

  Cyclad New Member

  Krizz, dat kost me voor het wielergedeelte inderdaad geen enkele moeite.
  Maar als Rick z'n volledige identiteit niet wil prijsgeven dan doe ik het natuurlijk ook niet. Bovendien is dit een schaatsforum. :wink:
  Welkom, Rickjuh! Weer een bewijs dat schaatsen en wielrennen, actief dan wel passief, sportief hand in hand gaan.
 5. RiCkJuH

  RiCkJuH New Member

  Ja, had eigenlijk niet verwacht dat die naam op dit forum al bezet zou zijn :( Maar niks aan te doen! :lol:
 6. RiCkJuH

  RiCkJuH New Member

  Met de naam van de schaatsclub en mijn naam kan je ook al een eind komen hoor -> http://www.osta.nl Maar aangezien mijn tijden niet zo flitsend zijn, kan ik je het hier wel even vertellen 500-44.09 1000-1.31.5 1500-2.23.56...... Daar moet nog wel even aangewerkt worden. Gaat de goede richting op dit seizoen, al 2.2 sec. van 500 tijd af :D
 7. Mark

  Mark Active Member

  Dat zie ik, als ik je schema's zie lijkt het wel bergbeklimmen. :wink:
 8. RiCkJuH

  RiCkJuH New Member

  Hahah dank je wel hoor, de doelstellingen voor dit jaar zijn dan ook om daar wat aan te gaan doen.... Maar ja, als dit pas je 3de seizoen als schaatser is, moet je ook weer niet gelijk verwachten dat je 2.09 rijdt ofzo.
 9. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Idd. Verstandig. Stel realistische doelen. En dat die schema's oplopen is niet erg. Geeft aan dat je lef hebt. Veel mensen met weinig ervaring rijden een 1500m alsof het een lange afstand is. Soms zelfs met twee handen op de rug. Dat je je schema dan vlak kan houden vind ik niet bijzonder. Jij durft erin te vliegen. Je zult zien, met een wat meer trainingskilometers straks houdt je de race veel vlakker en dan rijdt je ineens 2:15 of zoiets. En dat is een mooie tijd voor een derde seizoen op schaatsen. Jaar erna 2:09. Daarna 2:05. Vervolgens 2:02, en dan kun je gaan dromen van die magische 1:59,99.
 10. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  en Mark hoe is jouw 500 dan???? Ouwe Sherpa
 11. GlobeskaterIJshaas

  GlobeskaterIJshaas Active Member

  Hey Rickjuh,

  wat leuk dat je ook in Breda rijd.. is wel een leuke baan...ik schaats bij Ballangrud..

  wendy

Deel Deze Pagina