Schaatsen in de media 2013/2014

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Lisan, 2 okt 2013.

 1. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Praat hier over schaatsen in de media in het schaatsseizoen 2013/2014.

  Ik zag weer de reclame voor het Schaatsjaarboek op diverse sites voorbij komen.
 2. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  In Polen is gisteren een contract getekend waarbij een Poolse tv zender de rechten heeft gekregen om o.a. Worldcup Schaatsen, EK Allround, WK Allround live uit te zenden maar ook de Poolse kwalificatiewedstrijden voor de worldcup en de nationale kampioenschappen. Het is voor het eerst dat Polen de kans krijgen om live wedstrijden te zien via hun eigen kanalen. Het contract zou voor 5 jaar getekend zijn. Een mooi verjaardagscadeau voor Zbigniew Bródka, die gisteren jarig was. Nu kan zijn familie heb ook eindelijk zien schaatsen.
 3. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Erben was daarnet bij de Wereld Draait Door. Ondergetekende schijnt ook weer in beeld te zijn geweest met een bekend bordje.

  Verder kan het zomaar zijn dat deze persoon van dit bordje ergens begin 2014 per ongeluk opduikt in een reportage over een beslist mooi team. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, werd de NOS camera over het hoofd gezien tijdens het letterlijk uitzwaaien. De 'tot snel' slaat niet op de eerst volgende wedstrijd die dan wordt gereden ;)
 4. Mcat

  Mcat Well-Known Member

 5. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Kjeld Nuis was bij Pauw & Witteman, het schaatsen leeft toch wel in Nederland, zeker in een Olympisch seizoen. Toch wel grappig hoe Nuis ergens wel een patsertje en een haantje is, maar bij P&W toch ook wel overkwam als een beetje de ideale schoonzoon; juiste combinatie van ambitie, rebellie, talent, commercie en een leuk koppie zonder meteen helemaal kleurloos te zijn.
 6. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Waren wel meer schaatsers maandagavond op TV:


  Kjeld Nuis in PenW
  Koen Verweij in RTL LN
  Erben Wennemars in DWDD
  Hein Otterspeer in BNN Today
  Ronald Mulder bij RTV Oost
 7. Jaco

  Jaco Active Member

  Woensdagavond alweer Erben Wennemars bij DWDD. Hij begint zo zachtjes aan net zo irritant te worden als Mart Smeets.
 8. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Schaatsen in de supermarkt

  Wie van jullie heeft nog meer in de supermarkt de oranje flyers met Sven en zijn moeder zien hangen? Bij aankoop van sanitair- of schoonmaakmiddelen krijg je korting op online kleding en schoenen en maak je kans op sporttassen. Toch iets minder spectaculair dan Svencouver, maar ja Svotsji klinkt dan ook voor geen meter.

  Wat vinden jullie er van dat een kampioen als Sven zich voor een dergelijke, wat truttige actie leent?
 9. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Re: Schaatsen in de supermarkt

  Zo'n mooie als Svencouver ga ik niet meer verzinnen nee :wink:

  Ik vind het een mooie campagne, dat hij z'n moeder bedankt. Maar dat je dan bij schoonmaakmiddelen korting krijgt is wel een beetje jammer ja. Die foto voor de scheermesjes (voor mannen van staal) is al een stuk stoerder.
 10. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Re: Schaatsen in de supermarkt

  Ik vind de actie an sich erg mooi en het reclamefilmpje ook erg leuk. Ook aardig van Sven dat hij zijn moeder ook laat meeprofiteren, want er zal denk ik een mooi bedrag tegenover staan. Die acties hoeven voor mij verder niet, maar ik snap dat het er bij hoort.
 11. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik ken alleen dat filmpje op tv en dat vind ik erg leuk. Die reclames in de supermarkten zijn me nog niet opgevallen maar ik ren dan ook altijd door een supermarkt om zo snel mogelijk klaar te zijn. Ik zal er de volgende keer toch eens op letten. Mij maakt het verder niet uit of hij nou met iets stoers meedoet of met wasmiddelen, geld is geld en is altijd welkom (dat zou tenminste mijn eigen gedachte zijn als ik Sven was).
 12. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Re: Schaatsen in de supermarkt

  Dat er een TV-reclame bij zat had ik nog niet eens gezien, toch wel een aardig filmpje en er zal inderdaad wel een financiële compensatie tegenover staan. Vermoedelijk ben ik niet de doelgroep voor deze campagne, maar is dat eerder mevrouw Zetten uit Tiel.
  Trouwens Monique, ik zag het in die gele supermarkt uit Brabant die tegenwoordig ook eigenaar is van de rode uit Amersfoort, ik weet niet of de blauwe uit Zaandam en de rode-met-de-voornamen op dezelfde manier adverteren.
 13. proeme

  proeme Well-Known Member

 14. Monique

  Monique Well-Known Member

  Onze rode supermarkt hier is juist vervangen door zo'n blauwe en niet door die gele. Donderdagavond ga ik er weer heen en ik zal het resultaat hier vermelden.
 15. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  zag een scheer reclame met sven...? was me niet bekend maar vond het wel grappig dat Sven dus niet aan movember kan doen...
 16. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Echt mannen laten elf maanden per jaar hun baard en snor staan en scheren zich in November, daarom!
 17. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Ik las in DvhN dat Van Beek tot haar 14e hockeyster was. Als voorstopper liet ze niemand erlangs.
 18. Eagle

  Eagle Active Member

  Gisteravond was Vishwatan, de Indiase Schaatser die in NL bivakeert, in DWDD, ik zag m nog net bij het langszappen. Wordt was wel herhaald en anders via uitzending gemist te zien. Het item duurt 3 minuten en begint op minuut 15.00. In 2018 wil ie meedoen aan de Olympische Spelen. Zag nog even zn streeftijden die op een briefje op de koelkast stonden. Dat ken ik ergens van, doelen die op de koelkast geplakt zitten.
 19. Monique

  Monique Well-Known Member

  Ik moest ook direct aan Davis denken met zijn koelkast. Had die niet een foto van Wennemars erop hangen om hem te motiveren net zo hard te trainen?
 20. Eagle

  Eagle Active Member

  Daar moest ik inderdaad aan denken

Deel Deze Pagina