slotjes

Discussie in 'Over het forum' gestart door Mey, 19 mei 2016.

 1. Mey

  Mey Well-Known Member

  Het is de afgelopen maand nu 2 keer gebeurt dat er een slotje op een topic gaat waarop het laatste nog lang niet gezegd is vermoedelijk. Maar omdat 1 iemand dat topic volledig kaapt en vol tikt wordt voor anderen de discussie onmogelijk gemaakt. Is het dan niet beter om eens een slotje op die ene persoon te zetten ipv een slotje op iedereen (want daar komt het nu op neer)?
  ZeeKoei, proeme en EenBrabander vinden dit leuk.
 2. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  De betreffende zaken leverden de laatste weken geen nieuws meer op. De discussie verzandde de laatste pagina's meer in algemenere zaken en in herhaling van zetten. Het leek me beter om de boel dan maar te sluiten. Zal ook goed zijn voor de gemoedsrust van sommige leden. ;)
 3. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  maar er duiken continu nieuwe elementen op, het hele gedoe met de overgelopen Rus, Kournikova die ver/gehoord zal worden etc?
  De discussie op wat oude koeien na verliep ook nog redelijk beleefd, en naast die oude koeien lees ik hier zaken die ik in de rest van de media niet lees, voor hopen kritische bedenkingen, nuances, achtergrondinfo, interessante lezersvragen moet je tegenwoordig niet meer bij de kranten zijn en het hoge niveau hier is zeker een meerwaarde.

  Het heen en weer kaatsen en erbij sleuren van oude koeien daar kunnen we over lezen als we dat willen, of mensen negeren als je dat zou willen. Mensen die het niet willen lezen kunnen altijd wegblijven uit de topic toch. En met slot erop gaat er op een andere plaats wel verder gediscussieerd worden over die oude koeien, zeker als er bepaalde personen ook meer en meer uitgelokt worden. (die oude koeien raken altijd wel uit hun sloot, jammer dat meldonium daar het 'slachtoffer' van moet worden :cool:)

  Met een slot op een relevante topic vernietig je eigenlijk voor een stukje de core business van je forum.
  fransvanbakel en Mey vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina