Verkocht!

Discussie in 'Aangeboden/Gezocht' gestart door Eveen, 1 apr 2014.

 1. Eveen

  Eveen Member

  Verkocht!
  Hierbij bied ik mijn Luigino Strut skeelers aan. Ik heb ze 2 jaar geleden gekocht maar in totaal maar een stuk of 10 keer gebruikt,ze zien er daarom nog bijna als nieuw uit! Vraagprijs 155,- euro.
  Nieuwprijs 339,- euro

  De Luigino Strut met Z-frame is het instapmodel van Luigino. Deze zeer gunstig geprijsde skeeler biedt veel waar voor zijn geld omdat veel van de technieken uit de top modellen van Luigino ook in de Strut schoen toegepast zijn. Denk aan de gepatenteerde Thermafiber Technology waardoor de kuip lichter en stijver is en toch goed vervormbaar blijft. Ook is de Proback Technology toegepast waardoor de padding de achillespees perfect omsluit.
  Het enkelgewricht wordt in de strut een beetje in een hoek gezet waardoor het makkelijker is om in de goede skeelerhouding te blijven rijden. Dit maakt de schoen zeer geschikt voor beginnende skeeleraars en toerrijders
  De montage van deze schoen is 195mm.

  Frame:
  Het Luigino Z frame is geschikt voor vier wielen met een diameter tot 105 mm. Door het gebruik van lage bruggen en een opengewerkt model is het 6061 aluminium stijf en licht. Het frame heeft een 195 mm steek en breedte montage gleuf. De wielen kunnen eenvoudig gewisseld worden met de speedasjes.

  Wielen:
  100 mm Z wielen. Performance urethaan met een hardheid van 85A voor allround indoor en outdoor gebruik.

  Lagers:
  De Luigino ABEC 7 is ontworpen als een onderhoudsvriendelijk lager met een lage rolweerstand. Het Luigino lager is aan de buitenkant afgedekt met één metalen schildje, waardoor de lager rolweerstand gewaarborgd is.
  Laatst bewerkt: 16 apr 2014
  jaap vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina