Wielertijdrit STG Dronten 15 juni 2013

Discussie in 'Techniek & training' gestart door Gies, 15 mei 2013.

 1. Gies

  Gies New Member

  Wielertijdrit Schaats Trainings Groep Dronten.

  De Tijdritcommissie van STG Dronten organiseert voor de 24e keer op zaterdag 15 juni a.s.op een prachtig snel parcours vanaf zalencentrum " De Meeuwenhoeve " Meeuwenweg 28 Lelystad haar jaarlijkse wielertijdrit voor leden van schaatstrainings groepen uit heel Nederland en nu ook voor leden van de Nederlandse Toer Fiets Unie ( NTFU ) uit de regio Flevoland.

  De prachtige " Meeuwenhoeve" accommodatie waar start en finish zijn en een super snel parcours, maakten dat de Tijdritcommissie van de STG Dronten en hun 40 vrijwilligers met veel enthousiasme voor de 24e keer deze tijdrit, voor leden van schaats trainingsgroepen uit heel Nederland en NTFU leden uit de regio Flevoland organiseren.

  Deze tijdrit is begonnen in 1988 als een uitdaging tussen een groepje van 30 schaatsers uit Friesland en Flevoland en is thans uitgegroeid tot een landelijk evenement waar ongeveer 400 schaatsers en NTFU leden, individueel of in ploegen aan meedoen.
  Daar door is dit het grootste zomersportevenement voor schaatsers in Nederland.
  Het evenement behoort tot één van de jaarlijkse terug kerende topevenementen in Flevoland.
  De hele wereldschaatstop uit Nederland heeft wel bij de STG Dronten aan de start gestaan van deze tijdrit.

  Het evenement begint om 09.30 uur en voert de tijdritfietsers in diverse categorieën vanaf de Meeuwenweg over het Larserpad, Futenweg en Knarweg weer terug naar de Meeuwenweg over een 15 km lang pittig parcours.

  De 40 vrijwilligers van de STG Dronten hopen dat zij er samen met de ongeveer 400 tijdritfietsers er een prachtige sportdag van kunnen maken op zaterdag 15 juni 2013.

  Inl. G.K. van Bon 0321313112 / 0623312073 of [email protected] www.stgdronten.nl

Deel Deze Pagina