schaatsfouten.nl

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door EenBrabander, 24 mrt 2016.

?

Maakt schaatsen.nl te veel fouten?

 1. Ja

  68,0%
 2. Een Beetje

  16,0%
 3. Nee

  16,0%
 1. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  ik snap het concept achter responsive design wel, alleen de uitwerking niet ;)
  Nu goed, budget zal te klein zijn om het voor de 2 omgevingen 'mooi' te krijgen wellicht.
 2. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Ze geven de tijd nu standaard met 3 decimalen nauwkeurig i.p.v. alleen bij gelijke tijden. Niet zo fraai.
 3. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Vreemd, als je de link van @EenBrabander klikt dan krijg je de XML foutmelding, maar je kan wel gewoon via live.isuresults.eu doorklikken naar events, wat hetzelfde web-adres heeft... :confused:

  Het blijft me altijd verbazen wanneer bedrijven/organisaties oude websites uit de lucht halen voor ze echt goed de nieuwe uitgewerkt/getest hebben....

  Bij het WK allround is de samalog voor zover ik kan zien ook nergens meer te vinden...
 4. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

 5. proeme

  proeme Well-Known Member

  nou, wie heeft er tijd over en gaat het backuppen? of een eigen statistiekensite van maken?
 6. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  nice! Zou em wel es kunnen proberen scrapen en data storen in db, xml of json of zo.
  Vraag is om die data weer ergens op te zetten, site of app, of ik dan geen toestemming nodig heb? Idem voor app voor speedskatingresults.
 7. JaapvdB

  JaapvdB Well-Known Member

 8. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Heb je het al gezien? De rondetijden zijn terug!!! En ook de klassementen.
  EenBrabander vindt dit leuk.
 9. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Phew!
  Ook de historische rondetijden staan erop. Verder kunnen ze eindelijk Tomaszów Mazowiecki goed spellen en is er een profile-knop achter de schaatsers, met rondetijden, klasseringen en in de toekomst ook fotootjes.
  Het begint een veel betere site te worden.
 10. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  @SprintMaster
  Hmm, interessant, de ISU zelf heeft me bedankt voor de feedback die ik hen geef over de site.
  De bond volgt me op Twitter.

  Ze reageren dan weer niet over mijn blog betreffende het allrounden.
  Dat vind ik geen verrassing...
 11. Patrick510

  Patrick510 Active Member

  Het amateurisme bij de KNSB met betrekking tot de streams van marathonwedstrijden is wederom verbazingwekkend. Ik bedoel nu niet eens de problemen mbt synchronisatie van het geluid/het in beeld brengen de eerste 2 wedstrijden, maar de keuze voor publicatie via schaatsen.nl in plaats van youtube.

  Na veel navragen kwam ik erachter: om de livestream terug te zien moet ik naaar www.schaatsen.nl -> sectie marathon aanklikken -> ik zie al wie de wedstrijd gewonnen heeft -> onder de artikelen, zo onopvallend dat ik er een paar keer overheen ben gescrolld, vind ik de livestream terug. Ik heb hier een hoop problemen mee:

  1. Ik kom om de livestream terug te kijken verplicht langs artikelen die de winnaar al verraden, terwijl ik het juist leuk vind om nieuwsberichten te vermijden en op een later moment de stream terug te krijgen (kon via Youtube wel).
  2. De stream is lastig te vinden. Als ik op youtube een paar filmpjes bekijk mbt schaatsen, komt zo'n stream waarschijnlijk in mijn voorgestelde videos te staan. Heb ik een paar keer zo'n stream gekeken, herinnert Youtube mij er wel aan dat er weer een nieuwe stream is en kijk ik waarschijnlijk weer. Als je die filmpjes nu zo graag op schaatsen.nl wilt hebben, embed ze dan gewoon op die plek vanaf youtube, dat is een stuk makkelijker te vinden en dat helpt met de populariteit van de streams.

  Daarnaast is er mbt het marathonschaatsen wat geld geïnvesteerd in de serie #Pelotonvulling. Filmpjes van ongeveer 2 minuten waarvan het intro langer duurt dan de inhoud. Maakt niet uit ook, want erg veel inhoud heeft het ook niet: je laat gewoon wat schaatsers kiezen tussen een broodje kroket of broodje frikadel en nou woehoe, dat moet dan interessante content zijn. Het is allemaal zo braafjes, niet inhoudelijk en niet boeiend. Snap niet dat ze er euro's instoppen, volgens mij kan de KSNB die beter gebruiken...
  fransvanbakel vindt dit leuk.
 12. Lorca

  Lorca Well-Known Member

  ....en ze zenden het nu in een keer weer niet uit op Youtube. Zodat je weer gedwongen bent om op je pc te kijken, ipv via Chromecast lekker op de grote televisie.

  Ze zitten echt te falen dit seizoen. Wordt totaal niet over nagedacht daar.

  Edit: ik typ het, en verrek, de chromecast knop verschijnt!
 13. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Na ruim een week denkt SSN nog steeds dat Simon Schouten de TP reed en Otterspeer de team sprint. Ook bij de World Cup van dit weekend checken ze niet even wie er gereden hebben.
 14. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  We kunnen onderhand een topic beginnen met de fouten van de ISU op sociale media...

  Kijk en huiver.
  Schermafbeelding 2019-03-12 om 19.34.40.png


  Schermafbeelding 2019-03-12 om 19.38.14.png

  Schermafbeelding 2019-03-10 om 12.08.52.png
  VorstM vindt dit leuk.
 15. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  Her en der werd gesuggereerd dat de Adelskalenderen al sinds 1893 worden bijgehouden. Dat lijkt me vrij sterk, omdat de huidige puntentelling van het allrounden die de basis is van de Adelskalenderen, pas in 1928 werd ingevoerd. Ongetwijfeld hebben statistici in het verleden resultaten van daarvoor omgezet in Adelskalenderen. Maar ik vraag me of Jaap Eden (overleden in 1925) ooit heeft beseft dat hij de Adelskalenderen heeft aangevoerd.
 16. Marcel Vos

  Marcel Vos Well-Known Member

  Wikipedia zegt dat de adelskalender in 1928 is ontwikkeld in Noorwegen.
 17. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Wat is er precies fout aan de laatste? Of ben ik nou zo blind?

  Edit: oh wacht ik zie het al......Tja, de Russen worden blijkbaar ook door de ISU op social media genegeerd.....wat een blamage zeg....
 18. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Ik vond nummer 2 meer een "zoek de fout" plaatje.
 19. VorstM

  VorstM Well-Known Member

  Dit is wel echt heel erg irritant. Werkelijk elke blog, elke zin, elke foto-capture die ze aan het schaatsen hebben gewijd bij de ISU dit seizoen, bevatte fouten. De ene keer schreven ze Kodaira onder een foto van Takagi, dan weer andersom, werkelijk elke naam werd verkeerd geschreven, in elk filmpje zat wel een fout. Ik weet echt niet welke gesjeesde social-media-communicatie-expert ze daar hebben aangetrokken, maar het is dieptriest dat er blijkbaar iemand zit die zelf nooit kijkt en dat werkelijk niemand bij de ISU dat dus opmerkt. Jij hebt toch een twitteraccount en een blog, waarom mag jij die tweets en verhaaltjes niet samenstellen? Dan klopt er nog eens wat van.
  EenBrabander en chicagodude vinden dit leuk.
 20. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Precies, ze kunnen vast wel 1000 dollar missen (ik zeg maar wat) om 1 schaatsseizoen @EenBrabander te betalen met de vraag om minimaal 100 tweets de wereld in te sturen in dat seizoen? :)

Deel Deze Pagina