Transfertopic 2018-2019

Discussie in 'Lange baan' gestart door Hakkie2, 6 mrt 2018.

 1. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Typisch geval van boven je stand leven op het moment dat er veel geld binnenkomt, geen terugkerende geldstroom weten te vinden, en daarna geen aanpassingen doen op het moment dat de geldstroom stopt.

  Verder lijkt die sponsoring via athleteshop, een bedrijf van de directeur Solinger, mij niet bepaald handig....
 2. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member


  Tja, die sponsoring via athleteshop was prima geweest als dat een goedlopende winkel was geworden.

  Had trouwens best die potentie, ze verkochten veel spullen voor atletiek voor redelijke prijzen. Blijkbaar waren er alleen veel klachten (ik moest ook 4 keer achter iets aan mailen en dreigen met terugstorten van geld voor ik mijn bestelling kreeg). Jammer, zo veel betaalbare winkels met atletiekspullen voor jonge kinderen zijn er nou ook weer niet.

  Maar op zich kan het prima dat het bedrijf van de eigenaar ook sponsorgeld in brengt. Dat geeft normaal juist wat zekerheid: dat is een geldstroom die niet zal ophouden, normaal gesproken.

  Dat ze niet terug zijn geschaald na beslist.nl is natuurlijk de grootste blunder. Dat snap ik echt niet.
 3. sysya

  sysya Well-Known Member

  Spot ik daar Anice Das nou aan tafel bij team IKO?

  Bijgevoegde bestanden:

 4. mi

  mi Well-Known Member

  Jup! Ik zag het ook! Maar zij sluit wel vaker aan volgens mij want ik heb haar ook al weleens bij Melissa Wijfje op instagram gezien.
  Ze trainen toch allemaal op dezelfde plek, ik doe ook weleens een koffietje met collega uit ander team...
 5. sysya

  sysya Well-Known Member

  Dat is waar, maar bij Melissa Wijfje was het 1 iemand, niet het hele team. Maar ik ben ook vooral aan het hopen, vind Das een leuke topsporter, gun haar een mooie ploeg.
 6. Duif

  Duif Well-Known Member

  Ik denk eerlijk gezegd dat de carrière van Das er wel op zit. Ze wordt dit jaar 33, beter zal ze niet meer worden en een sponsor zal zijn geld liever in een jong talent investeren. Als ze op niveau wil blijven schaatsen is de ploeg van Henk Hospes misschien nog een optie. Of die van Sieb Hoekstra.
 7. FuGeE_Volkova

  FuGeE_Volkova Well-Known Member

  Shorttrack nieuws, Viktor Ahn gaat toch door met z'n carrière.
  Hakkie2 en ZeeKoei vinden dit leuk.
 8. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Mee eens. Helaas is ze al over haar top, dus is het inderdaad slimmer en beter om in jong talent te investeren.
 9. sysya

  sysya Well-Known Member

  Maar ze kan wel functioneren als een prima trainingsmaat. Ze hebben met Leerdam, de Jong en Ter Mors hun sprinters voor volgend jaar wel gereed, een extra trainingsmaat kan dan prima toch? Zo is DDV ook bij JV gekomen.
 10. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Zekers... DDV heeft zich uitendelijk ook prima bewezen en het kan geen kwaad als je buddy buddy bent met Sven Kramer.
 11. Duif

  Duif Well-Known Member

  Nee daar geloof ik niet in. Dan moet je in trainingen net zo sterk of bijna zo sterk zijn als de kopman/vrouw van de ploeg en dat is ze niet.
  De vergelijking met Douwe de Vries vindt ik ook niet op zijn plaats. Die heeft zich ook dit jaar weer verbeterd en laten zien dat er dus nog steeds rek in zit.
  Bovendien is Douwe een beest op de fiets als het bergop gaat en alleen daardoor al van enorme waarde in de zomertrainingen.
  Wel is hij ooit puur op voorspraak van Kramer bij de ploeg gekomen en aangezien Sven altijd heel loyaal is voor zijn (oud) ploeggenoten, zal zolang Sven schaatst ook Douwe nog wel bij de ploeg blijven.
 12. sysya

  sysya Well-Known Member

  Ja maar die vooruitgang van DDV was nou niet bepaald verwacht, hij rijdt al sinds 2015 in die ploeg en tot dit jaar kon die nog niet echt potten breken. Ter Mors heeft als grote mevrouw in die ploeg neem ik aan ook een grote stem en zij was al ploeggenoot van Das in het verleden (net als de Jong trouwens). Qua fietsen weten we dat natuurlijk niet van Das, maar zij kan net als DDV misschien juist in trainingen als uitdaging functioneren ook al is ze op het ijs momenteel niet op haar best.

Deel Deze Pagina