Shorttrack op de Olympische Winterspelen 2014

Discussie in 'Shorttrack' gestart door leenstrafan, 22 jan 2014.

?

Hoeveel medailles gaan de Nederlandse shorttrackers winnen in Sotsji?

 1. Vier of meer!

  0 stem(men)
  0,0%
 2. Drie

  9,4%
 3. Twee

  34,4%
 4. Eén

  43,8%
 5. Nul...

  12,5%
 1. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  Dat is precies wat er mis is: dat er twee belangen gediend worden, terwijl aan weerszijden een kapitein staat die zich alleen met zijn eigen toko bezighioudt.
  Ik vind het al, ook in het licht van discussies elders over de gemakkelijke overstap, meer twee disciplines binnen dezelfde sport (schaatsen) dan dat het twee verschillende sporten zijn.
  Als de ene rijdster later die dat een 1000 meter (halve) finale zou hebben op de langebaan, dan zou Koops die zeker niet opstellen in de voorronde TP.
  Nu zijn het, in naam, niet in werkelikheid, twee sporten, en wordt er totaal niet gekeken naar de belngen van de schaatsster.
  Ik dacht dat het om Jorien ging, maar kennelijk ben ik daarin te naïef.

  Ik ben het dan ook al niet eens met je eerste deel van je quote. Als, en that's a big if, als ze al in de eerste ronde van de VS zouden hebben verloren, dan had nog steeds het merendeel begrepen dat je Jorien spaart als die later die dag nog twee keer moet rijden. Met name als de vervangster een ervaren rijdster is, die gewoon 4e is op de 1500

  Door het gedrag van Koops missen we dus nu al een medaille op de drie km (ter Mors) en een op de shorttrack 1000 meter.
  SprintMaster en spook vinden dit leuk.
 2. schaatsfan79

  schaatsfan79 Member

  Met die mogelijke medaille op de 1000m shorttrack ben ik het wel eens, maar wat heeft de 3 km daar nu mee te maken. Dat zou nog meer inspanning voor Ter Mors hebben opgeleverd. Ze had zich toch gewoon niet geplaatst. Nou ja die discussie is al lang en breed gevoerd


  Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk
 3. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Sjinkie had liever een relay-medaille gewonnen dan een individuele medaille. Die spirit vinden we bij de langebaanschaatsers nog niet terug. Maar goed dat hij geen goud won op de 1000 meter want anders hadden we weer een goud-inruilen-voor-brons-relletje gehad.

Deel Deze Pagina