Transfertopic 2024-2025

Discussie in 'Lange baan' gestart door Lorca, 4 mrt 2024.

 1. Thialf

  Thialf New Member

  Is er al meer bekend over Ntab en Verbij? En Jade Groenewoud zit bv ook nog zonder ploeg...
 2. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Die Stalenburg is echt niet te harden op Twitter:
  Vertel eens Jaap: jij hebt het vertrek van Rijpma-de Jong, Bergsma en Conijn allemaal aan zien komen?
  HaagscheBluf en Duif vinden dit leuk.
 3. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  STalenburg is sowieso niet serieus te nemen, niet als echte journalist in ieder geval, en zijn rol als hijgerige arschlecker van Jumbo/Kramer is ook vrij stuitend.
  HaagscheBluf en Yuskov vinden dit leuk.
 4. Lotte Meijers

  Lotte Meijers Active Member

  Het is verdacht stil rondom Jutta Leerdam. Wat er wanneer ook uitkomt, of het nou IKO wordt of individueel met een eigen coach, het was in ieder geval geen ABC’tje voor d’r.
 5. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  tja, het zou natuurlijk ook kunnen dat ze haar hand overspeeld heeft in de onderhandelingen en dat ze eigenlijk ‘gewoon’ bij jumbo had willen blijven. Maar ze zal vast via individuele sponsoring prima terecht komen
  Lotte Meijers vindt dit leuk.
 6. Lorca

  Lorca Well-Known Member

  IKO zal nog wel in de race zijn, want die hebben best wat open plekken in het team die ze tot op heden niet - formeel - hebben opgevuld. Dat zal nu wel on-hold staan zolang Leerdam nog niet ergens geland is. Toevallig ook het enige team dat nog niet begonnen is aan de gezamenlijke trainingen als ik het goed heb. JV en Reggeborgh waren afgelopen week al op trainingskamp, terwijl de kopmannen en kopvrouwen van AH Zaanlander al op El Teide bivakkeren.
  Lotte Meijers vindt dit leuk.
 7. mi

  mi Well-Known Member

  Als ik de insta van Esmee Visser zie suggereert zij een vertrek bij IKO. Wat ze precies gaat doen wordt me niet helemaal duidelijk.
 8. chrissiewizzie

  chrissiewizzie New Member

  Lijkt me het meest logisch als bij Team Frysk doorgaat waar ze al het hele seizoen bij trainde en door begeleid werd. Sijtje van de Lende heeft haar best weer goed op de rit gekregen.
  Jeronimo1 en fransvanbakel vinden dit leuk.
 9. chicagodude

  chicagodude Well-Known Member

  Dat of ze stopt er mee. ZOu wel jammer zijn omdat ze nog steeds nog maar net 28 is, en het is langzaamaan wel weer wat beter gegaan.

  Maar wie weet? Misschien wel naar Jumbo als maatje van In 't Hof?
 10. Yorick_1996

  Yorick_1996 Member

  In de laatste zin zegt ze wel "Voor nu, tot op de ijsbaan.". Of ze krijgt binnen een team een niet schaatsende rol, dat kan natuurlijk ook nog.
 11. Lorca

  Lorca Well-Known Member

 12. tostiees-31

  tostiees-31 Well-Known Member

  Ik ga de boel rondom Jutta toch een beetje hypen:

  Op de Insta van Team Novus geven ze aan morgen het team voor 2024-2025 bekend te maken, met daarna de vraag of jij kan raden wie dat zijn.
  Mijn gedachte: uiteraard kan iedereen het raden, want je hebt hetzelfde team als vorig jaar, zonder Vosté maar mét Yoro.
  Tenzij .. Tenzij je nog nieuws hebt!

  En ja, wellicht komen ze met het nieuws dat ze Fran Vanhoutte en Robbe Beelen doorschuiven van de development naar de hoofdploeg en dat zou een deceptie zijn. Maar wellicht dat er morgen om 11:30 leuk nieuws is!
  Marcel Vos en Elina vinden dit leuk.
 13. Jeronimo1

  Jeronimo1 Well-Known Member

  Vanhoutte en Beelen dus. Kai in t Veld schaatst voor Griekenland?
 14. tostiees-31

  tostiees-31 Well-Known Member

  Helaas, de hype was voor niets.
  Wie zien we wel:
  Voskamp, Verkerk, Yoro (NED), Smeding, Kersten (GBR), Kai in 't Veld (GRE), Tas, Vanhoutte, Beelen, Medard, Suttels (BEL), Deschamps (FRA).

  Dan is dat helaas het einde van Herzog bij de ploeg. Wat zij gaat doen is mij niet bekend, maar haar prestaties waren afgelopen seizoen ook niet je van het. Daarnaast leeft haar man Thomas al een periode met Parkinson, wat uiteraard ook invloed heeft..

  Wat betreft Vanhoutte, Beelen, Medard, Suttels en Deschamps hebben ze deze namen doorgeschoven vanuit het development team.

  En Kai in 't Veld (22) gaat dus rijden onder een Griekse vlag. Heeft PR's uit 2020: 36,28, 1.10,27, 1.47,91, 3,53,79 en 7.06,01. Dat zijn PR's al wat langer staan heeft onder andere te maken met blessures. Zo scheurde hij in juli vorig jaar zijn achillespees waardoor er toen al een streep door het seizoen kon.
  fransvanbakel vindt dit leuk.
 15. Jeronimo1

  Jeronimo1 Well-Known Member

  Ik ken hem niet, maar aan de foto's te zien, lijkt het wel alsof hij Griekse roots heeft. Dan vind ik het wel een leuke ontwikkeling.
  tostiees-31 vindt dit leuk.
 16. tostiees-31

  tostiees-31 Well-Known Member

  Ik kende hem inderdaad ook niet, maar op Insta heeft hij zowel de Griekse als de Nederlandse vlag in zijn bio staan. Daarnaast: met een PR van 1.47 op de 1500m kan je leuke World Cups meepakken als Griek, terwijl je dat als Nederlander niet was gelukt.. Logische keuze. En van Novus ook wel slim, want die willen natuurlijk een zo groot mogelijke selectie mee richting wereldbekers.
  Jeronimo1 vindt dit leuk.
 17. Lorca

  Lorca Well-Known Member

  Herzog traint sinds de meest recente World Cups samen met de Amerikaanse selectie van Shimabukuro. Dat blijft ze ook doen.
 18. chrissiewizzie

  chrissiewizzie New Member

  Kai was bij de junioren een groot talent, maar zoals hierboven aangegeven helaas de laatste twee jaar pech met (zware) blessures. Ik hoop dat hij nu een mooi seizoen mag gaan draaien.
  fransvanbakel vindt dit leuk.
 19. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  Lichtpuntje is wel, dat hij die seizoenen niet voor Nederland heeft geschaatst en dus geen wachttijd meer hoeft uit te zitten om voor Griekenland uit te komen.

  Voor de ouderen onder ons: het was ook een Nederlander die voor Griekenland uitkwam, die er voor gezorgd heeft dat er limiettijden zijn ingevoerd. Bonuspunten als je zijn naam nog weet.
 20. Duif

  Duif Well-Known Member

  Lucas Patsoulas. Of iets in die trant
  fransvanbakel en SprintMaster vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina